Beautiful People team
Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου μίλησε στην εκπομπή, «Με αγάπη Χριστιάνα» και αναφέρθηκε στα δυο παιδιά της, αλλά και στον σύντροφό της, Φίλιππο Μιχόπουλο.
Αρχικά αποκάλυψε: «Το καλοκαίρι μου ήταν ονειρεμένο, γέμισα με όμορφες εικόνες. Ήταν ένα διαφορετικό καλοκαίρι γιατί φέτος, σε πολλά από τα μέρη που πήγα είχα και τα παιδιά μου μαζί μου. Δεν θεωρώ ότι έχει γίνει ντόρος για τη σχέση μου με τον Φίλιππο. Θεωρώ ότι ανακοινώθηκε, γράφτηκε, σχολιάστηκε, οπότε νομίζω ότι δεν έχει γίνει τόσος ντόρος. Το μόνο που δεν θέλω είναι να δίνουν έκταση σε θέματα που αφορούν τα παιδιά μας».
Και πρόσθεσε: «Ο Φίλιππος ξέρει τι νιώθω για εκείνον, δεν θεωρώ ότι πρέπει να κάτσω εδώ και να τα πω δημόσια. Το πιο σημαντικό του στοιχείο είναι ότι είναι άνθρωπος με Α κεφαλαίο. Είναι ευγενικός, καλοσυνάτος και έχει πολύ χιούμορ.
Η απόσταση σε μια σχέση πολλές φορές κουράζει γιατί μπορεί να θες τον άνθρωπό σου, δίπλα σου. Είναι δύσκολο, αλλά δεν με έχει κουράσει ακόμα».
Και σε άλλο σημείο υπογράμμισε: «Το διαζύγιο δεν είναι είναι σταθμός που θα σε καθορίσει, η επόμενη σχέση μπορεί να είναι γάμος. Είσαι ένας ελεύθερος άνθρωπος, δεν είσαι διαζευγμένη. Η διαζευγμένη είναι ελευθερη, τέλος. Εγώ χωρίς τους γονείς μου και χωρίς τον αδερφό μου δεν θα ήμουν έτσι, σίγουρα θα τα κατάφερνα για να μεγαλώσω σωστά τα παιδιά. Μέσα της βρίσκει η μάνα τη δύναμη της. Θέλω να επιλέγω την ευτυχία μου. δεν είνα όλα όσο υπέροχα πάντα. Θέλω να ζω την μαμά Κωνσταντίνα, σύντροφο και επιχειρηματία. Δεν είναι ωραίο να βάζουμε ταμπέλα σε μια γυναίκα που έχει χωρίσει. Έχω χωρίσει εδώ και πέντε χρόνια».
Για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, είπε με ειλικρίνεια πως: «Θα έμπαινα στη διαδικασία ενός δεύτερο γάμου, δεν είμαι αρνητική, το θέμα είναι να είσαι έτοιμη για αυτό το βήμα, είμαι έτοιμη για όλα».
Δείτε τα όσα δήλωσε:




























