ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κων/νος Χριστοφόρου: Νέα «επίθεση» προς τον Γιώργο Θεοφάνους!

«Ποσώς με ενδιαφέρει η άποψή του…»

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Με αφορμή το Eurovision party σε μαγαζί που εμφανίζεται το συγκρότημα των ΟΝΕ, η κάμερα της εκπομπής ''Happy Day'' βρέθηκε εκεί το βράδυ της Τετάρτης, 11 Μαϊου, μιλώντας με τα μέλη του συγκροτήματος.

Ο γνωστός Κύπριος τραγουδιστής και frontman των ONE, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου αναφέρθηκε για ακόμα μια φορά στον Γιώργο Θεοφάνους και τη συνεργασία τους με το συγκρότημα ΟΝΕ, εκφράζοντας την έντονη ενόχλησή του για αυτόν και την πρόσφατη δήλωσή του ότι «Οι ONE ήταν ένα γκρουπ περιορισμένων φωνητικών δυνατοτήτων».

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Θα ασχοληθώ με τη γνώμη του Γιώργου Θεοφάνους για τους ONE που αυτός διάλεξε; Όχι, δε θα το κάνω. Νομίζω είναι μόνος του έναντι εκατομμυρίων που έκαναν τους ONE τόσο δημοφιλής και ακόμα τους αγαπάνε. Δε ξέρω τι ήρθε στον Γιώργο Θεοφάνους και είπε ότι οι ONE είναι περιορισμένων δυνατοτήτων. Ποσώς με ενδιαφέρει η άποψή του. Το θεωρώ πολύ άστοχο και αν κρίνω από μένα, δεν είμαι περιορισμένων δυνατοτήτων ούτε κανένα από τα παιδιά. [...] Γιατί να επικοινωνήσω μαζί του; Θα πάρω κάποια άδεια ή είναι ο Άρειος Πάγος και θα δώσει κάποια απόφαση; Θα πω ότι ο Γιώργος Θεοφάνους έχει επιλεκτική μνήμη και να κάτσει να τα θυμηθεί καλά. Αν τα πω εγώ πως ήταν τα πράγματα τότε θα μπει η αλήθεια στη θέση της αλλά βαριέμαι. Σιγά μη με παρότρυνε ο Γιώργος Θεοφάνους να κάνω σόλο καριέρα. Θα έκανα σόλο καριέρα αν εξαρτιόμουν από τον Γιώργο Θεοφάνους; Και θέλω να πω πως δούλεψε μαζί μου πριν από τρία χρόνια και μάλιστα πολύ επιτυχημένα».

Ακολουθεί το απόσπασμα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day»:

Υπενθυμίζεται ότι το συγκρότημα των ΟΝΕ δημιουργήκε το 1999 από τον Γιώργο Θεοφάνους.

 

 Βίντεο: zappit.gr

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση