ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κλέβουν τις εντυπώσεις 7 hot Κύπριες στην Ίμπιζα

Δείτε τα στιγμιότυπα που εντοπίσαμε

Δέσποινα Άσπρου

Μετά από ένα πολύωρο ταξίδι με στάση στο βροχερό Λονδίνο, εφτά γνωστές Κύπριες έφτασαν πριν από μερικές ώρες στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στην Ίμπιζα και από την πρώτη στιγμή της άφιξής τους στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, ξεκίνησαν κλέβουν τις εντυπώσεις. Ο λόγος για τις Άντρεα Κυριάκου, Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη, Ανδρεάνα Φραγκούδη, Στέφανη Σόλωνος, Κάλια Ελευθερίου, Άρτεμις Καρδαμίλα και Μαρία Σωκράτους.

Μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι εφτά εντυπωσιακές γυναίκες μάς μεταφέρουν τα vibes του ταξιδιού τους και φυσικά, μοιράζονται μαζί μας στιγμιότυπα από τις διακοπές τους.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που δημοσίευσαν και τις οποίες ξεχωρίσαμε, ήταν σίγουρα οι ομαδικές λήψεις, αφού ο ενθουσιασμός όλων τους είναι απόλυτα ορατός, με τα χαμόγελά τους να κλέβουν την παράσταση. Εξίσου γλυκό στιγμιότυπο, ήταν και το στιγμιότυπο στο οποίο είδαμε την Ανδρεάνα και την Θέλξια να ψωνίζουν, με το που έφτασαν στην Ίμπιζα, για τα παιδάκια τους.

Αν και μέχρι στιγμής δεν γνωστοποίησαν τον ακριβή λόγο του ταξιδιού τους, όπως είδαμε μέσα από τα tags τους πρόκειται για επαγγελματικό ταξίδι στο πλαίσιο συνεργασίας τους με εταιρεία εσωρούχων.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση