ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κατερίνα Μηλιώτη: Γιατί λύγισε στον αέρα και η πρόταση για τις Βουλευτικές

Η παρουσιάστρια του ΡΙΚ σε μία άκρως συναισθηματική στιγμή

Στην εκπομπή του ΡΙΚ, «Όμορφη Μέρα Κάθε Μέρα», εμφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης, 25 Νοεμβρίου, η παρουσιάστρια, Κατερίνα Μηλιώτη, μιλώντας για τη ζωή της και όχι μόνο.

Η πιο συγκινητική στιγμή της συνέντευξης ήταν τα βίντεο δύο αγαπημένων της προσώπων, της προσωπικής της φίλης και κουμπάρας της, Καρολίνας Κυπριανού, αλλά και της κόρης της, Σιμώνης, τα οποία ήταν αρκετά για να φέρουν τα δάκρυα στο πρόσωπό της.

«Ειδικά όταν είσαι μονογονιός, είναι απίστευτοι οι αγώνες που δίνεις για να τα καταφέρεις. Είμαι πολύ στεναχωρημένη από την αγνωμοσύνη κάποιον λίγων. Η Κατερίνα νωρίτερα μίλησε για τους αγώνες μου για το δίκαιο, με μεγάλο κόστος πάνω απ' όλα. Παλεύω για το δίκαιο, δεν δέχομαι τις αδικίες και αυτό είναι και μήνυμα σε εκείνους τους οποίους τους αφορά...», είπε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια.

Να σημειωθεί ότι η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ελπίδα Ιακωβίδου, ρώτησε τη συνάδελφό της και για τις φήμες που τη θέλουν να κατεβαίνει στις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές. Η παρουσιάστρια του κρατικού καναλιού, εμφανώς αμήχανη, επιβεβαίωσε την πρόταση που δέχτηκε χωρίς, ωστόσο, να έχει αποφασίσει αν θα δεχτεί την εν λόγω πρόταση.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση