ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κατερίνα Καινούργιου– «Χείμαρρος» η παρουσιάστρια: «Κάνω εμετό!»

Σκληρή απάντηση στην Θέκλα Πετρίδου– «Πράγματα ανυπόστατα και θλιβερά! Βγήκαν κάτι ψυχολόγοι...»

Beautiful People team

Με αφορμή αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Κατερίνα Καινούργιου, μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Ανέστη Ευαγγελόπουλο, θέλησε να κάνει μια τοποθέτηση στη Super Κατερίνα, το πρωί της Πέμπτης 3 Ιουλίου.

Κατερίνα Καινούργιου: «Ο πατέρας μου δεν έχει γνωρίσει τον Παναγιώτη» «Υπάρχει περίπτωση να τον προσβάλλει ή να τον κάνει να νιώσει άβολα– Προτιμώ να υπάρχει μια απόσταση»

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση της με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, αλλά και για τον πατέρα της, και όπως είπε, κρίθηκε για την εξομολόγησή της. Έτσι, θέλησε να τοποθετηθεί εκ νέου, τονίζοντας πως δέχεται κάθε κριτική για τον εαυτό της, αλλά όχι για τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Καινούργιου ξεμπρόστιασε τον Πουλόπουλο σε όλη την Ελλάδα «Καταλαβαίνεις ότι κάποιος μου τα έχει ξεράσει όλα ε;»

«Νομίζω ότι έχω πάθει ανοσία για αυτά που γράφουν. Με εμένα είναι πολύ έντονο αυτό που συμβαίνει, απλά εγώ το μόνο που ζητάω είναι να χτυπήσουν εμένα και όχι τον άνθρωπό μου, τον πατέρα μου ή τη μητέρα μου», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η έμμεση αναφορά στην Θέκλα Πετρίδου

Και συνέχισε: «Έδωσα μια συνέντευξη στον Ανέστη που μίλησα για κάποιες δυσκολίες που έχω περάσει στην οικογένειά μου, για τον πατέρα μου, ο οποίος είναι ένα αυταρχικός άνθρωπος και δύσκολος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός άνθρωπος ή ότι δεν τον αγαπάω. Συνειδητά έδωσα αυτή τη συνέντευξη, αλλά μετά βγήκαν μέχρι και κάτι ψυχολόγοι, οι οποίοι έκαναν κάτι αναλύσεις μέχρι και για τον πατέρα μου, sites που έλεγαν ότι έχουν μιλήσει με τον πατέρα μου, πράγματα ανυπόστατα και θλιβερά.

Η παρουσιάστρια έμμεσα χωρίς να την κατονομάσει, αναφέρθηκε στην Κύπρια ψυχολόγο και συγγραφέα Θέκλα Πετρίδου, η οποία μέσα από το προσωπικό της κανάλι στο youtube σχολίασε την συγκεκριμένη συνέντευξη με ψυχοεκπαιδευτική ματιά όπως δήλωνε στο βίντεο.
Ποια είναι στα αλήθεια η Κατερίνα Καινούργιου; Μια ψεύτικη τελεπερσόνα ή ένα πλάσμα με ευαισθησίες, αναρωτιόταν η ψυχολόγος κάτι που έκανε την γνωστή παρουσιάστρια να αντιδράσει.

Δείτε τα όσα δήλωσε η Θέκλα Πετρίδου:

Μετά από αυτό λες “όχι δεν θα ξαναμιλήσω, γιατί μετά μπαίνω στη διαδικασία να περνάω όλο αυτό μετά”. Χτυπήστε εμένα, όχι την οικογένειά μου. Διαβάζω πράγματα για τον άνθρωπό μου και λέω “είναι δυνατόν; Με ποιο δικαίωμα;”. Το παιδί δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ, έχει τις επιχειρήσεις του. Χτυπήστε εμένα. Σας παρακαλώ πολύ! Θέλω να λήξει αυτό το θέμα».

«Δεν θα χαλάσω τη ζαχαρένια μου, δε θα απευθυνθώ σε καμία Δίωξη για τα ψεύτικα προφίλ. Ο κόσμος καταλαβαίνει και ξέρει. Εγώ μπαίνω στο Twitter και ασχολούμαι με αξιόλογους λογαριασμούς γιατί κάποιοι, ακόμα και η παρατήρησή τους είναι πολύ εύστοχη. Τώρα με μηδενικούς που έχουν εμμονή και σε βρίζουν ακόμα και για το ήθος σου και λένε αυτές τις κακοήθειες, κάνω εμετό και δεν ασχολούμαι καν» κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε τα όσα δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου εδώ

Για το συγκεκριμένο θέμα ασχολήθηκαν στην διαδυκτιακή τους εκπομπή Gr Xpress ο Θοδωρής Ρακιτζής και η Έλενα Σωτηροπούλου, ο οποίοι τάσσονται υπέρ της Θέκλας Πετρίδου.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Lifestyle  |  Gossip  |  Hotnews

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Η αντίδραση της τραγουδίστριας!

Έδωσε ρέστα ο Τζιωνής!

Η μαντινάδα που αφιέρωσε στην Ιουλία Καλλιμάνη που τα σπάει –Το βίντεο που έγινε viral στο Tik Tok
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ