ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Κασσάνδρα Καμπέρη, η όμορφη πρώην του Φειδία Παναγιώτου

Όσα είναι γνωστά για την πρώην του ευρωβουλευτή

Χωρίς καμία αμφιβολία το όνομα του Φειδία Παναγιώτου είναι αυτό που απασχολεί περισσότερο από κάθε άλλο, αυτή την εποχή, ειδικά μετά την πολύ πρόσφατη εκλογή του ως ευρωβουλευτής και μάλλον, όχι άδικα. Ανεξάρτητα με το αν πιστεύεις σε αυτόν και στις δυνατότητές του ή και όχι, δεν μπορείς να μην παραδεχτείς πως αυτό που πέτυχε, δύσκολα θα μπορούσε να το πετύχει άλλος. Και ενώ σίγουρα η συζήτηση γύρω από το όνομά του είναι μεγάλη, ένα από τα πράγματα που έρχονται στην επιφάνεια και απασχολούν, είναι η προσωπική του ζωή.

Λαμβάνοντας υπόψη πως ο Φειδίας είναι ένα πρόσωπο που δεν κρύβει τη προσωπική του ζωή και κατ΄επέκταση την καθημερινότητά του και όλες τις πτυχές της, φαίνεται πως αυτή την περίοδο είναι μόνος του, με την τελευταία του σύντροφο να ήταν η Κασσάνδρα Καμπέρη.

Επρόκειτο για μια μακροχρόνια σχέση και έντονα προβεβλημένη στα κοινωνικά δίκτυα. «Χωρίσαμε με την Κασσάνδρα. Εκείνη πήγε στη Βουλγαρία, θέλει να κάνει traveling να βρει τον εαυτό της και να κάνει εμπειρίες κι εγώ θα πάω Αμερική και είμαι πολύ ενθουσιασμένος», είχε δηλώσει ο ίδιος, ενώ δύο χρόνια μετά τον χωρισμό τους, οι δύο τους έκαναν μαζί podcast, με την Κασάνδρα να παραδέχεται πως ο Φειδίας ήταν η πρώτη της μεγάλη αγάπη!

Ρίχνοντας μια ματιά στον προσωπικό λογαριασμό της πρώην συντρόφου του ευρωβουλευτή και youtuber, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς πως πρόκειται για μια πολύ όμορφη γυναίκα και χαμογελαστή, που λατρεύει τα ταξίδια. Εντύπωση κάνει και το γεγονός πως μέχρι στιγμής δεν έχει σβήσει τα κοινά στιγμιότυπα με τον πρώην της, γεγονός που δείχνει βέβαια πως οι δύο τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις μετά τον χωρισμό τους. Σύμφωνα με το bio στο προφίλ της στο instagram, αγαπά να γράφει και πιστεύει πως τα καλά πράγματα απαιτούν και χρόνο.

Δείτε μερικές φωτογραφίες της πρώην του Φειδία Παναγιώτου:

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση