ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καριέρα ή οικογένεια;

Ο Γιάννης Καρούσος επέλεξε!

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Σε μια σημαντική απόφαση για την καριέρα του προχώρησε ο Γιάννης Καρούσος και την ανακοίνωσε μέσω των social media.

Ο τέως Υπουργός Μεταφορών επέλεξε ανάμεσα στην οικογένειά του και την καριέρα του και με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, αποκάλυψε το αποτέλεσμα της επιλογής του και τους λόγους πίσω από αυτή..

΄Δημοσιεύοντας μια οικογενειακή φωτογραφία, με τη σύζυγό του και τα δυό παιδιά του, σχολίασε στη λεζάντα της σχετικής ανάρτησης: «Οι ημέρες που ακολούθησαν μετά την ολοκλήρωσης της υπουργικής μου θητείας, μου έδωσαν την ευκαιρία να σκεφτώ ψύχραιμα για την επόμενη μέρα. Με περηφάνια για το έργο που επιτελέστηκε τόσο στο Δήμο Αγίας Νάπας, όσο και στο Υπουργείο Μεταφορών, σε αυτά τα δέκα δύσκολα χρόνια και με καθαρή τη συνείδησή μου, αποφάσισα ότι δεν θα διεκδικήσω θέση στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Δεν έχω σκοπό να αποσυρθώ από τα κοινά της Κύπρου μας, για την οποία ποτέ δεν θα σταματήσω να γνοιάζομαι και θα συνεχίσω να προσφέρω με ποικίλους τρόπους. Και πάνω απ’ όλα, θα συνεχίσω να είμαι πάντα δίπλα σας, δίπλα στη βάση, στον απλό Συναγερμικό, δίπλα στον κάθε άνθρωπο και πολίτη αυτού του τόπου.

Το αποφασίσαμε όλοι μαζί και αυτή τη φορά νίκησε η οικογένεια. Μόνο αγάπη σε όλους. Σας ευχαριστώ για τη μέχρι τώρα στήριξη σε όλα αυτά τα χρόνια, την οποία δεν θα ξεχάσω ποτέ!»

 Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση:

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yiannis Karousos (@yianniskarousos)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση