ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καρβέλας: «Ζητώ συγγνώμη από τη κόρη μου για το κακό που της προξένησα»

Η συγγνώμη του καλλιτέχνη στη κόρη που έχει αποκτήσει με την Άννα Βίσση, Σοφία Καρβέλα

Είτε δηλώνεις θαυμαστής, είτε όχι, είτε παρακολουθείς την πορεία του, είτε όχι, αποκλείεται να μην παραδέχεσαι πως ο Νίκος Καρβέλας ειναι μια από τις πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις της ελληνικής μουσικής. Μοναδικός, ειλικρινής και εξαιρετικά ευθύς, έχει την δική του φιλοσοφία, λέει αυτό που γουστάρει και πάει κόντρα στη "νορμάλ" πορεία... ότι φυσικά και αν σημαίνει νορμάλ στο μυαλό του καθενός. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως η πρόσφατη συνέντευξή του στην Νίκη Λυμπεράκη, η οποία, μάλιστα, ήρθε 25 χρόνια μετά την προηγούμενή του, συζητήθηκε περισσότερο από κάθε άλλη.

Λίγες μέρες μετά από την προβολή της και βλέποντάς την ξανά, δεν μπορέσαμε να μην εστιάσουμε στη συγγνώμη του καλλιτέχνη στη κόρη που απέκτησε με την Άννα Βίσση, Σοφία Καρβέλα.

"Το πρώτο μου παιδί, το οποίο δεν είναι παιδί μου πλέον -είναι ένας άνθρωπος- ο οποίος προέρχεται από εμένα. Δεν το θεωρώ το παιδί μου... η Σοφία είναι ένας άνθρωπος. Αν επιλέξει να με κάνει παρέα, με κάνει παρέα, αν δεν επιλέξει να με κάνει, δεν με κάνει παρέα. Είμαι ο άνθρωπος που είμαι υπεύθυνος για τη γέννησή της, της έχω κατ' επανάληψη συγγνώμη για το κακό που της προξένησα -γιατί φέρνοντας έναν άνθρωπο στον κόσμο... φέρνεις ένα άνθρωπο που θα γίνει δυστυχισμένος χωρίς εξαίρεση, πολύ δυστυχισμένος, θα πονέσει πολύ, θα αρρωστήσει, θα περάσει κακουχίες....

Όταν σε ρωτήσει γιατί με γέννησες, θα πρέπει να έχεις το honest για να του απαντήσεις την αλήθεια. Σε γέννησα για να βουλώσω το κενό της ανυπαρξίας μου... για να δικαιολογήσεις την ύπαρξή σου".

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 1:29:15

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση