ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καραντώνη: Στην Πάρο με τον σύντροφό της

Δείτε τις φωτογραφίες

Η αδερφή της Άντρης Καραντώνη, Ειρήνη Καραντώνη, σε κάθε της εμφάνιση κλέβει την παράσταση και αποδεικνύει πως η ομορφιά είναι οικογενειακή υπόθεση!

Αυτή την περίοδο, η όμορφη instagrammer απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετά στιγμιότυπα από την παραμονή της στην Πάρο.

Ανάμεσα στις λήψεις που δημοσίευσε, δεν μπορέσαμε να μην προσέξουμε τις φωτογραφίες στις οποίες την βλέπουμε να ποζάρει full in love με τον επί πέντε χρόνια σύντροφό της, Κωνσταντίνο Πορφυρίου. Σε ένα μάλιστα από τα ποστ της έγραψε: "Ηλιοβασιλέματα και εσύ", αποδεικνύοντας την ρομαντική της πλευρά.

Να σημειώσουμε πως η ίδια, θέλοντας να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σπάνια δημοσιεύει εικόνες με τον σύντροφό της.

Βλέποντας τις φωτογραφίες παραδεχόμαστε πως πρόκειται για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Μόλις μαθεύτnκε

Μιχόπουλος-Ευριπίδου

Μόλις μαθεύτnκε η είδηση για το ζευγάρι μετά από δύο χρόνια – Οι εικόνες που «μιλούν» από μόνες τους
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Σοκάρει η Όλγα Ποταμίτου για την περιπέτεια υγείας της: «Δύο χρόνια με παιδεύει – Είμαι με μπαστούνι»

«Λύγισε» η Όλγα Ποταμίτου

«Δύο χρόνια με παιδεύει ο έρπης ζωστήρας – Είμαι με μπαστούνι» – Τι είναι η ασθένεια που της άλλαξε τη ζωή
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Το εντυπωσιακό λευκό co-ord set με παγιέτες και η ιδιαίτερη ιστορία που κρύβεται πίσω από την εμφάνισή της

«Γιαννούλα μου!»

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η μητέρα της δημιούργησε το λαμπερό look της πρεμιέρας
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ