
Beautiful People team
Λίγες μόνο ώρες απομένουν για τον γάμο του Τζώνη Καλημέρη και της Ελπίδας Ιακωβίδου, που θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά σήμερα, Σάββατο 19 Ιουλίου, στο όμορφο Νυμφαίο.
Το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε ένα μικρό, παραμυθένιο χωριό για να ζήσει αυτή τη σημαντική μέρα, με αγαπημένους φίλους και συγγενείς στο πλευρό του.
Καλημέρης – Ιακωβίδου: Χαμός στο pre-wedding party τους Ο χορός και τα τρυφερά φιλιά
«Θα γίνει σε κλειστό κύκλο με 100-120 καλεσμένους. Είναι μικρό το χωριό… ένα πάρτι. Δεν περίμενα να γίνει φέτος ο γάμος. Καλοδέχομαι τις αλλαγές και γενικότερα είμαι άνθρωπος που βλέπω θετικά τη ζωή», δήλωσε η Ελπίδα Ιακωβίδου στον ANT1.
Το βράδυ της Παρασκευής 18/7, η πλατεία του χωριού γέμισε μουσικές και χορούς, αφού στήθηκε ένα μεγάλο γλέντι για να προετοιμάσει όλους για την πιο λαμπερή ημέρα του ζευγαριού.
Καλημέρης –Ιακωβίδου: Το πρώτο βίντεο λίγο πριν τον γάμο τους! «Ήρθε η νύφη!»
Ο Τζώνη Καλημέρης και η Ελπίδα Ιακωβίδου, όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς στα σχετικά βίντεο, δεν σταμάτησαν να χορεύουν και να αγκαλιάζουν φίλους τους.
Αξίζει να αναφέρουμε πως η Κύπρια παρουσιάστρια μετακόμισε μόνιμα στην Ελλάδα και ετοιμάζεται να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της.
Δείτε τα βίντεο: