ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Και ήταν όλες οι κυρίες της 'καλής' κοινωνίας της Κύπρου πάνω στα τραπέζια του προεδρικού και χόρευαν»

Η διανυκτεύρευση στο Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου και όσα συνέβησαν σε φιλανθρωπικό gala dinner με τον Σάκη Ρουβά στο Προεδρικό Μέγαρο

Καλεσμένος του Ηλία Ψινάκη στο "Γηροκομείο", βρέθηκε πρόσφατα ο Γιώργος Τσαλίκης, πρόσφατα και κατά την διάρκεια της συζήτησής τους θυμήθηκαν τα όσα έζησαν μαζί στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκαν στην παραμονή τους στο Προεδρικό Μέγαρο, επί Προεδρίας του Τάσσου Παπαδόπουλου, όταν βρέθηκαν οι δυο τους καλεσμένοι με τον Σάκη Ρουβά, σε φιλανθρωπικό gala dinner.

Επιστρε΄φοντας πίσω στον χρόνο, ο Γιώργος Τσαλίκης αποκάλυψε: "Έχουμε μείνει στο Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου, κοιμηθήκαμε εκεί, μας φιλοξένησαν. Εγώ νόμιζα πως θα μέναμε σε ξενοδοχείο. […] Γινόταν χαμός με κάμερες και τραπέζια με περίεργες συνθέσεις, με κάτι περίτεχνα. Δεν έμεινε τίποτα μετά. Ο Ηλίας στα ντουζένια του, ήταν τρισευτυχισμένος. Καθόμαστε λοιπόν με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και με τον Υπουργό Πολιτισμού. Αρχικά ο Ηλίας ήταν καθωσπρέπει γιατί ήταν οι κάμερες από πάνω και μίλαγε. Ο Ηλίας μπορεί να σταθεί και να μιλήσει με τον οποιοδήποτε μέχρι τη στιγμή που θα βαρεθεί και θα θέλει να γίνει αυτό που τους λέει. Έτσι, κάποια στιγμή τους λέει “τώρα που έφυγαν οι κάμερες, πάμε να γίνει μπούρδου;”. Έμειναν και τον κοιτάζανε οι άνθρωποι. Τραγουδούσε ο Σάκης Ρουβάς και εγώ καθόμουν με τον Ηλία". 

"Σηκώθηκε ο Σάκης να τραγουδήσει και ήταν όλες οι κυρίες πάνω στα τραπέζια, εννοώ οι κυρίες της 'καλής' κοινωνίας της Κύπρου. Ήταν φιλανθρωπικό για τον Ερυθρό Σταυρό. Αυτές ήταν όρθιες με τα μπιζού πάνω στα τραπέζια", πρόσθεσε ο Ηλίας Ψινάκης.

Ακολούθως, ο Γιώργος Τσαλίκης πρόσθεσε: "Ξεκίνησε ο Ηλίας και πέταγε τα λουλούδια από τις συνθέσεις και τον είδαν οι κυρίες και ξεκίνησαν και εκείνες και τα πετάγανε. Κάποια στιγμή ο Ηλίας γυρίζει και λέει στον Πρόεδρο “Πρόεδρε δεν ήταν καλή ιδέα να φέρετε τον Ρουβά και τον Τσαλίκη εδώ”. Αυτός δεν άκουσε και ο Ηλίας επανέλαβε “Δεν ήταν καλή ιδέα. Μπ@@ρδελ@ σας το κάνανε το προεδρικό”. Και να γελάει. Δεν έχω δει έναν άνθρωπο να παρεξηγήσει τον Ηλία με αυτά που του λέει".

Δείτε το βίντεο, με την αναφορά στο νησί μας να γίνεται περίπου στο 45:50:

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση