ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κ. Χριστοφόρου: Διασκεύασε στα ελληνικά το «Mon amour» που εκπροσώπησε τη Γαλλία στην Eurovision

Δείτε το βίντεο

Μπορεί να μην κέρδισε την πρώτη θέση στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, ωστόσο το «Mon amour», το τραγούδι που παρουσίασε η Γαλλία, έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το παγκόσμιο και κυριολεκτικά, παίζει παντού. Με αφορμή την τεράστια επιτυχία, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου θέλησε να διασκευάσει το τραγούδι στα ελληνικά.

Το γεγονός έγινε γνωστό μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, με μια ανάρτηση που έκανε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Συγκεκριμένα, ο Κύπριος καλλιτέχνης μοιράστηκε βίντεο από την ερμηνεία του «Πάλι εσύ», όπως είναι στα ελληνικά, εντυπωσιάζοντας τους διαδικτυακούς του φίλους.

Στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «ΠΑΛΙ ΕΣΥ» (MON AMOUR COVER) : Όλα ξεκίνησαν από ένα στοίχημα, έτσι για την πλάκα και για το γούστο μας. Και προέκυψε αυτό το αποτέλεσμα για ένα τραγούδι που όλοι μας λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή που το ακούσαμε. Αυτό είναι στα ελληνικά το «Πάλι εσύ» , cover του «Mon Amour» του φανταστικού Slimane που εκπροσώπησε τη Γαλλία στο φετινό Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Ευχαριστώ τον Φίλιππο-Κωνσταντίνο και τον Άλεξ που «άθελά» τους με παρακίνησαν να κάνουμε αυτό το εγχείρημα. Φίλιππε, η βοήθεια σου ήταν πολύτιμη. Άλεξ Κωνσταντινίδη σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου γι ´αυτό το καταπληκτικό και αυθόρμητο γύρισμα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από αυτά του εξωτερικού.

Η Αναστασία και ο Αναστάσης σου είναι ψυχούλες. Ροδούλα Παπαλαμπριανού, φίλη μου, μέντορα μου, ποιήτρια της καρδιάς μου, χωρίς εσένα και τα υπέροχα λόγια σου δεν θα γινόταν τίποτε. Θωμά σ´ευχαριστώ για τη βοήθεια. Αλέξανδρε Κούρε, σ’ ευχαριστώ για την ενορχήστρωση. Κυριάκο Αστερίου respect για τη μίξη και το mastering. Νίκο Ορφανέ, είσαι το στήριγμα μου πάντα, η αστραπιαία σου γενική επίβλεψη τα έκανε όλα μαγικά! «Πάλι Εσύ» λοιπόν για όλους εσάς. Καλή σας ακρόαση ! #paliesy».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση