ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ιωάννα Τούνη: Απαντά σε ερώτηση για το κόστος της βάφτισης

Όσα είπε η influencer

Πριν από μια βδομάδα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη βάφτισαν τον εννέα μηνών γιο τους, ο οποίος ως γνωστό πήρε το όνομα Πάρης. Όπως ήταν αναμενόμενο, η βάφτιση τράβηξε τόσο την προσοχή των media, όσο και των διαδικτυακών φίλων της influencer.

Λίγες μέρες μετά το λαμπερό event που συγκέντρωσε αρκετά γνωστά πρόσωπα, η επιχειρηματίας δέχτηκε μερικές ερωτήσεις σχετικά με την βάφτιση του γιου της. Ανάμεσα σε αυτές, κλήθηκε να απαντήσει και για το κόστος της βάφτισης, ενώ ρωτήθηκε και για το αν υπήρχε και  κάποια εμπορική συνεργασία.

“Ο Στέφανος είναι φίλος μου με αγαπάει και ξέρει τον Πάρη από την κοιλιά μου. Έκανε για τη βάφτισή μας, τα πάντα, σαν να βαφτίζονταν δικό του παιδί. Θα πω μόνο ότι το πιο ακριβό από όλα ήταν να στηθεί stage με επαγγελματικό ήχο. Από εκεί και πέρα ο καθένας έχει το μπάτζετ του και ένας planner βοηθάει να παραμείνεις μέσα σε αυτό”, σημείωσε η ίδια, χωρίς όμως να αποκαλύπτει το ακριβές ποσό.

Όσον αφορά στον χώρο που επέλεξαν επεσήμανε πως ήταν σε αρκετά οικονομική τιμή σε σχέση με άλλους χώρους που είχαν υπόψη τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση