ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ηλιάνα Αραβή: Όταν μεσουρανούσε στην κυπριακή τηλεόραση

Το πρόσωπο των τελευταίων ημερών λόγω της καταγγελίας κατά του Παύλου Χαϊκάλη

Η Ηλιάνα Αραβή έγινε το πρόσωπο των τελευταίων ωρών, καταγγέλλοντας το πρωί του Σαββάτου, 6 Φεβρουαρίου, δημόσια γνωστό ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση. Ο γνωστός αυτός ηθοποιός είναι ο Παύλος Χαϊκάλης και θέλησε το πρωί της Κυριακής, 7 Φεβρουαρίου, να δώσει τις δικές του εξηγήσεις στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, η εκπομπή που πρώτη ανέδειξε το θέμα.

Η Ηλιάνα Αραβή δεν είναι άγνωστη στο κυπριακό κοινό, αφού πριν από 18 περίπου χρόνια μεσουρανούσε στη μικρή οθόνη. Συγκεκριμένα, πριν τις σπουδές της στη δραματική σχολή όπου έγιναν τα γεγονότα που κατάγγειλε δημόσια, η ηθοποιός το 2002 μέχρι το 2005 παρουσίαζε τη μουσική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Σίγμα, «@Live».

Η εκπομπή σημείωνε καθημερινά μεγάλα νούμερα τηλεθέασης και φιλοξένησε μεγάλους καλλιτέχνες, όπως η Άννα Βίσση και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Η εκπομπή αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή από το τηλεοπτικό κοινό και δη τους νέους, με την ηθοποιό να απολαμβάνει από πολύ νωρίς την αγάπη του κόσμου.

Μετά το τέλος των σπουδών της στη Δραματική Σχολή Αθηνών «Γ. Θεοδοσιάδης» επέστρεψε ξανά στο πόστο της στην εκπομπής, ώσπου τελικά μετακόμισε μόνιμα στην Ελλάδα.

Έχει δώσει το «παρών» της σε αρκετές παραγωγές της ελληνικής πρωτεύουσας, τόσο στο θέατρο όσο και στη μικρή οθόνη. Πιο γνωστή στο ευρύ κοινό έγινε μέσα στο 2018, πρωταγωνιστώντας στη σειρά Τατουάζ. Την ίδια χρονιά παντρεύτηκε στη Λεμεσό τον αγαπημένο της,  Σπύρο Ρούφο, και έχει αποκτήσει μία κορούλα.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση