ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Η Τερέζα Ηλιάδη, η Βαλεντίνα Τσίγκη και ακόμη 5 σοσιαλιτέ βρέθηκαν στον ίδιο γάμο και εντυπωσίασαν

7 Κύπριες σοσιαλιτέ πήγαν στον ίδιο γάμο και με τα looks τους τράβηξαν τα βλέμματα - Δείτε τις φωτογραφίες

Σε λαμπερό γαμήλιο πάρτι που ακολούθησε της τελετής, είδαμε να δίνουν "το παρών" τους αρκετά πρόσωπα από τη κοσμική ζωή του νησιού μας, μεταξύ αυτών η Τερέζα Ηλιάδη, η Βαλεντίνα Τσίγκη, η Άννα Χατζηγρηγορίου, η Μύρια Κωνσταντινίδου, η Άντρεα Χριστοδουλίδου, η Μαρία Κασίνη και η Μαρία Βασιώτου.

Τόσο κατά την διάρκεια της βραδιάς, όσο και την επομένη, δεν ήταν λίγα τα stories που είδαμε από τον γάμο, με τις στυλιστικές επιλογές των καλεσμένων να κλέβουν τις εντυπώσεις. Εμείς ξεχωρίσαμε επτά από αυτές και μπορείτε να τις δείτε αμέσως πιο κάτω.


Για την ιδιαίτερη περίσταση, η Τερέζα Ηλιάδη επένδυσε σε ένα σιφόν μάξι φόρεμα με πιέτες και metallic polka-dots, δημιουργία του high-end womenswear line ALEXIS.


Η Βαλεντίνα Τσίγκη επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό και sparkle φόρεμα, το οποίο της ταίριαζε ιδιαίτερα, με το μοβ χρώμα να είναι ιδανική επιλογή για ξεχωριστές περιστάσεις και φυσικά, γάμους.

Εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η επιλογή της Άννας Χατζηγρηγορίου, η οποία όπως μπορείτε να δείτε αμέσως πιο κάτω επέλεξε να φορέσει ένα μίνι κίτρινο φόρεμα με λαμπερά στοιχεία, που φέρει την υπογραφή του brand Anice, ιδανικό για μία glamorous βραδινή εμφάνιση.

Κάθε άλλο παρά απαρατήρητες πέρασαν οι εμφανίσεις των  Μύρια Κωνσταντινίδου, Άντρεα Χριστοδουλίδου, Μαρία Κασίνη και Μαρία Βασιώτου, με τις τέσσερίς τους να επενδύουν σε παστέλ αποχρώσεις. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση