ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η στιγμή που η Φίλιπ περιμένει τον Τορναρίτη να της δέσει τον.. κορσέ

Το τρυφερό στιγμιότυπο του ζευγαριού

Παρακολουθώντας την Ραμόνα Φίλιπ και τον Χριστόφορο Τορναρίτη στα κοινωνικά δίκτυα δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις το γιατί οι δύο τους θεωρούνται ένα από τα πιο αγαπημένα και συνάμα δημοφιλή ζευγάρια της κυπριακής showbiz.

Οι δύο τους, μέσα από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους είναι πάντα ακομπλεξάριστοι και βγάζουν την αλήθεια τους, πράγματα που ο κόσμος λατρεύει.

Όπως λοιπόν συμβαίνει σε κάθε ζευγάρι, ο ένας χρειάζεται τη βοήθεια του άλλο. Από τα πιο μικρά, μέχρι και τα πιο μεγάλα. Έτσι και η Ραμόνα όταν χρειάστηκε τη βοήθεια του συζύγου της για να κλείσει τον κορσέ του φορέματός της, όχι μόνο δεν δίστασε να την ζητήσει, αλλά μάς έδειξε και το στιγμιότυπο!

Συγκεκριμένα, η σχεδιάστρια μόδας δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο την είδαμε να φοράει το κόκκινο φόρεμα που επέλεξε για τον γάμο του Νίκου Ηλιάδη και της Αγγελίνας Γεωργίου, με τον κορσέ ωστόσο να μην έχει κουμπωθεί και μέσω του ποστ της να σημειώνει: "Περιμένω τον σύζυγό μου να μου δέσει τον κορσέ πριν πάμε στον γάμο".

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση