
Beautiful People team
Με την σύλληψη του Νίκου Πελετιέ στην Κύπρο, ασχολήθηκε η εκπομπή Super Κατερίνα, σήμερα Τετάρτη 4/6, έπειτα από βίντεο που δημοσίευσε στα social media και έλεγε πως μπορεί να «τιθασεύσει γυναίκες επί πληρωμή».
Το σοκ που υπέστη η Κατερίνα Καινούργιου ήταν μεγάλο, σχολιάζοντας πως «Με ενημέρωσαν ότι αυτά τα έλεγε και μέσα στο ριάλιτι χωρίς να λέει ποσά».
«Η αγάπη του για τις γυναίκες τον οδήγησε να τα λέει αυτά;», απόρησε η Κατερίνα Καινούργιου, με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να λέει «Ο θηριοδαμαστής γυναικών ο κύριος Πελετιέ».
Την καταγγελία λοιπόν, έκανε η ομοσπονδία γυναικείων οργανώσεων και η κυρία Σκεύη Κούτρα Κουκουμά, μίλησε στον αέρα της εκπομπής: «Από την στιγμή που κυκλοφορεί το βίντεο, το εντοπίσαμε και προχωρήσαμε σε καταγγελία. Είναι 10 τέτοια βίντεο που έχει όπως έχουμε ενημερώσει την αστυνομία. 10 Απρίλη στείλαμε την επιστολή. Μας πίεζαν για να καταθέσουμε εμείς την γραπτή καταγγελία».
Δείτε τα όσα δήλωσε: