ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Σάβια Ορφανίδου βρίσκεται στον πιο απίστευτο προορισμό

Η φωτογραφία στα social media

Διαφορετικούς τόπους και πολιτισμούς γνωρίζει η Σάβια Ορφανίδου, αφού τα τελευταία εικοσιτετράωρα βρίσκεται στην Αφρική και συγκεκριμένα στην Γκάνα.

Η γνωστή Κύπρια βουλεύτρια και αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ βρίσκεται εκεί με αφορμή την 66η Κοινοβουλευτική Διάσκεψη της Κοινοπολιτείας, που πραγματοποιείται από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 6 Οκτωβρίου, στην πρωτεύουσα της Γκάνα, την Άκκρα και το έκανε γνωστό με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το βράδυ της Δευτέρας (2/10) ποζάρει χαμογελαστή και με χαλαρή διάθεση, με φόντο τη θάλασσα, σχολιάζοντας στη σχετική λεζάντα: «Στην όμορφη  Γκάνα #ghana! #commonwealthparliamentary association #commonwealth».

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση:

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη savia (@saviaorph)

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Digital Agenda Cyprus Summit ‘Beyond AI’

Digital Agenda Cyprus Summit ‘Beyond AI’

Στις 9 Οκτωβρίου το μεγάλο συνέδριο – θεσμός. Θα πραγματευθεί τη ζωή με την τεχνητή νοημοσύνη
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
H ιστορία που διηγήθηκε στη Σμαράγδα Καρύδη

Επικός Κούλλης Νικολάου

Η αντίδρασή του όταν τον πέρασαν για τον Χαβιέ Μπαρδέμ στα γυρίσματα της Γης της ελιάς στην Ισπανία
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ