ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Πρώτη Κυρία και λαμπερές κοσμικές Κύπριες σε πάρτι

Χλιδή, αστραφτερές εμφανίσεις και καλή διάθεση

Δέσποινα Άσπρου

Ιδιαίτερα λαμπερό ήταν το βράδυ της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου για τη κοσμική ζωή της Κύπρου και όχι μόνο, αφού η Ισμήνη Παπακώστα οργάνωσε ένα υπέροχο πάρτι, με τις φωτογραφίες όσων βρέθηκαν εκεί να κλέβουν τις εντυπώσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

Ανάμεσα στις εκλεκτές καλεσμένες της Κύπριας σοσιαλιτέ, ήταν η Πρώτη Κυρία της Κύπρου, Φιλίππα Καρσερά καθώς και άλλα γνωστά πρόσωπα του νησιού μας όπως οι Ραμόνα Φίλιπ, Βαλεντίνα Τσίγκη, Μικαέλλα Μέσσιου, Γιώτα Παπαδοπούλου,  Ιφιγένεια Χατζηγρηγορίου – Χουλιώτη, Αθηνά Παμπορίδη, Μαρία Χρίστου, Νο΄νη Κυπριανού, Μαρίτα Βασιλείου και η Άννα Χατζηγρηγορίου.

Βλέποντας τις φωτογραφίες που μοιράστηκαν όσες κυρίες βρέθηκαν στο πάρτι, δεν μπορέσαμε να μην προσέξουμε τις λαμπερές στυλιστικές τους επιλογές, με την Γιώτα Παπαδοπούλου να επιλέγει ένα λαμπερό μίντι φόρεμα, την Ραμόνα Φίλιπ να επενδύει σε ένα ασημί παντελόνι μαζί με μαύρο τοπ και την Βαλεντίνα Τσίγκη ένα ιδιαίτερο μαύρο τοπ μαζί με μαύρο παντελόνι και γούνα στην ίδια απόχρωση.


Ο Σωτήρης Διάκου με τη Ραμόνα Φίλιπ.

Όσον αφορά στην εμφάνιση της οικοδέσποινας, επέλεξε σε ένα μαύρο αστραφτερό φόρεμα μαζί με μαύρο καλσόν, με το σύνολό της να μαγνητίζει τα βλέμματα.

 Όσον αφορά στη διακόσμηση, ήταν κυρίως γιορτινή με το κόκκινο χρώμα να επικρατεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση