ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Πατρίτσια Νικολάου αναλύει τους προσωπικούς χάρτες των 3 υποψηφίων

Τί προβλέπουν τ' άστρα με βάση τη μέρα και την ώρα της γέννησής τους

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Η Πρόεδρος της ISAR Κύπρου Πατρίτσια Νικολάου με βάση τη μέρα της γέννησής τους, ανέλυσε τους αστρολογικούς χάρτες των 3 υποψήφιων για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Κοφτερό μυαλό και εγωιστής ο Νίκος Χριστοδουλίδης, πεισματάρης και δημιουργικός ο Αβέφωφ Νεοφύτου, ευαίσθητος και διαισθητικός ο Ανδρέας Μαυρογιάννης. Πάμε να δούμε τα κ΄λυρια χαρακτηριστικά και των 3.

ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ

Προσωπική Ανάλυση γενέθλιου χάρτη

Η ανάλυση του γενέθλιου χάρτη που ακολουθεί δεν δείχνει παρά μόνο τάσεις.
Τοξότης, ο φλογερός φιλόσοφος.

6 Δεκεμβρίου 1973 

Περιπετειώδης, πνεύμα ανήσυχο και ανεξάρτητο, πορεύεται στη ζωή, ακόμα και στις δυσκολίες της, με γνώμονα την αισιοδοξία. Αυθόρμητος και παρορμητικός στον λόγο του, γεγονός που ορισμένες φορές τον καθιστά ωμό. Δεν αντέχει τη ρουτίνα, τους περιορισμούς και τη σοβαροφάνεια. Είναι νευρικός και οξύθυμος, με έντονες αντιδράσεις πολλές φορές. Πετυχαίνει πάντα τους στόχους του λόγω του πολυμήχανου και κοφτερού μυαλού του. Είναι εγωιστής αλλά δεν κοιτάει μόνο τον εαυτό του. Έχει τόση ενέργεια που την διοχετεύει και στο να βοηθάει τους άλλους. Δύσκολα χαλά η διάθεση του, αλλά το να του πει κάποιος ψέματα, είναι σίγουρα ένας τρόπος. Γοητεύεται από το διαφορετικό, γι’ αυτό δεν παραμένει σταθερός για πολύ στις σχέσεις του. Επίσης μπορεί να τον απασχολούν βαθύτατα θέματα άγραφων νόμων, θρησκείας και φιλοσοφίας.
Με Κυβερνήτη Πλανήτη του τον Δία, το ζώδιο του Τοξότη διαθέτει φιλοσοφικό πνεύμα και επιθυμία για γνώση και επέκταση!ν Η αισιοδοξία και η χαρούμενη διάθεσή τον βοηθάνε να κερδίσει πολλούς φίλους και να επιτύχει στη ζωή του. Έχει πολλή αυτοπεποίθηση που προσελκύει οφέλη με εκπληκτικούς τρόπους. Θέλει να εξελιχθεί και να επεκταθεί. Ο Ήλιος σε αρμονία με τον Δία τον βοηθάει να προστατεύται από τους κινδύνους και τις ζημιές, έστω και την τελευταία στιγμή. Είναι ενθουσιώδης και έχει καλή διάθεση, καλή τύχη και  επιθυμία για κοινωνική αλληλεπίδραση με άλλους ανθρώπους, ενώ η αρμονία του Ηλιου με τον Πλούτωνα και η δύναμη της βούλησής του είναι πολύ ισχυρή και έχει τον απαραίτητο αυτοέλεγχο και την αυτοπειθαρχία που συνδυάζονται και πρακτικά εγγυώνται επιτυχία στη ζωή. Έχει τεράστια εσωτερικά αποθέματα, δύναμη και ζωτικότητα. Έχετε ηγετικές ικανότητες και εκτελεστικές δεξιότητες. Η Αφροδίτη σε δυσαρμονία με τον Άρη του δημιουργεί την ανάγκη να ικανοποιεί τις προσωπικές του επιθυμίες, χωρίς να λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες των άλλων μιας και μπορεί να προκαλέσει εκνευρισμό. Καταπιέζει τις προσωπικές του επιθυμίες για να διατηρήσει τη γαλήνη, πράγμα που προκαλεί εσωτερική σύγκρουση.

ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ 

Προσωπική Ανάλυση γενέθλιου χάρτη

Η ανάλυση του γενέθλιου χάρτη που ακολουθεί δεν δείχνει παρά μόνο τάσεις.
Λέων μια λαμπερή, δυναμική και φιλάρεσκη προσωπικότητα Το ζώδιο του Λέοντα συμβολίζει το λιοντάρι της Νεμέας, που γεννήθηκε από την ένωση της Χίμαιρας με τον Όρθρο, γιο του Τυφώνα και της Έχιδνας.

31 Ιουλίου 1961  

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έχει μία και άκρως δυναμική προσωπικότητα! Είναι γεννημένος ηγέτης και χωρίς να το προσπαθήσει και πολύ, καταφέρνει να στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω του, κερδίζοντας πάντα είτε μεγάλες συμπάθειες, είτε και μεγάλες αντιπάθειες. Ο κυβερνήτης πλανήτης του Λέοντα, είναι ο Ήλιος, γεγονός που κάνει τον άνθρωπο που ανήκει σε αυτό το ζώδιο να είναι αισιόδοξος, φωτεινός, δημιουργικός, γεμάτος δίψα για ζωή και γενναιοδωρία προς όλους! Ένας Λέοντας θέλει πάντα να φαίνεται, να προβάλεται, να επιδεικνύει και να φαίνεται, φροντίζει λοιπόν μέσα από την δράση του, να προκαλεί! Το έντονο πείσμα αλλά και ο εγωισμός, είναι δύο από τα βασικά χαρακτηριστικά που τον κάνουν να γίνεται πολλές φορες αντιπαθής ή και κουραστικός! Η δραματικότητα και η υπερβολή είναι και αυτά με τη σειρά τους κάποια από τα στοιχεία του χαρακτήρα του που τον κάνουν να έχει μία χειμαρρώδη προσωπικότητα! Η διασκέδαση, η πολυτέλεια, τα παιδιά, η τέχνη, η δημιουργία είναι οι βασικοί παράγοντες στη ζωή του όπου και του δίνουν χαρά! Σαν Λιοντάρι θέτει υψηλούς στόχους και έχει μεγάλο όραμα για τη ζωή του ...φροντίζει όμως πάντα και για την χαρά των ανθρώπων που έχει δίπλα του! Ο Ερμής σε αρμονία με τον Αρη δείχνει ότι το μυαλό του είναι σε εγρήγορση, εύστροφο, οξύ και αποφασιστικό. Του αρέσει πολύ η αντιλογία και η συζήτηση πάνω σε οποιοδήποτε θέμα και λατρεύει κάθε είδους πνευματικό παιχνίδι (ειδικά αυτά που περιλαμβάνουν στρατηγική) ή πρόκληση. Του αρέσει πολύ να διαβάζεΙ και να αφομοιώνει τις  γνώσεις του. Το μυαλό του είναι πάντα γεμάτο ιδέες και μπορεί να τις παρουσιάσει με αυτοπεποίθηση και ένταση κατι που είναι πολύ πειστική για τους άλλους.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

Προσωπική Ανάλυση γενέθλιου χάρτη

Η ανάλυση του γενέθλιου χάρτη που ακολουθεί δεν δείχνει παρά μόνο τάσεις.

Καρκίνος, ο υπερπροστατευτικός

20 Ιουλίου 1956 

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι η ευαισθησία του, όπου συχνά τον παρασέρνει σε ένα κυκεώνα σκέψεων, αναζητήσεων αλλά και αγώνων, προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτά που του προστάζει η καρδιά του! Αρκετά συχνά, αναζητά αιτίες για να ταλαιπωρείται, να γκρινιάζει και να προβληματίζεται, ενώ έχει την τάση να παρεξηγείται πολύ εύκολα και να παίρνει πολύ προσωπικά τις καταστάσεις, με αποτέλεσμα να πληγώνεται. Οι στόχοι ζωής του είναι η δημιουργία σταθερών βάσεων και οι τομείς που απορροφάται και δίνει όλη του την προσοχή είναι η καριέρα και η οικογένεια! Το ζώδιό του, αντιπροσωπεύει τη ψυχή, το συναίσθημα, την αγάπη, την πατρίδα και την οικογένεια, με αποτέλεσμα όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, να έχουν ως κινητήριο μοχλό της ζωής τους, τις παραπάνω έννοιες.
Σημαντικό είναι το γεγονός ότι η διάθεσή του μεταβάλλεται πολύ συχνά και βιώνει με έντονο τρόπο όλες τις καταστάσεις που του προκύπτουν. Εχει ισχυρή διαίσθηση, χαρακτηριστική μνήμη και ιδιαίτερο σύνδεσμο με τους ανθρώπους που αγαπά! Δεν ξεχνά, αλλά δεν ξεχνιέται και εύκολα. Δεν εμπιστεύεται εύκολα τους άλλους και τους περνάει από κόσκινο για να τους αφήσει να εισβάλλουν στην ζωή του. Έχει γρήγορη αντίληψη και έντονα φιλοσοφικό πνεύμα.. Ο Κρόνος σε δυσαρμονία με τον Πλούτωνα βιώνει μάχες δυνάμεων και εμπόδια στις φιλοδοξίες του. Διάφορα πράγματα ή άνθρωποι μοιάζουν να μπαίνουν συνέχεια στο δρόμο του. Είναι πιθανή μεγάλη αναμόρφωση και αναγέννηση, αλλά πρέπει να παραμερίστε πρώτα την εγωιστική σας φύση. Με όλη τη συναισθηματική αναστάτωση που μπορεί να προκαλέσει αυτή η όψη, είναι πιθανό να αναπτύξει μία δίψα για απαντήσεις σχετικά με τη ζωή και αυτό θα σας οδηγήσει στην αναζήτηση της αλήθειας.

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση