ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η ιστορία πίσω από τη viral φωτογραφία που κυκλοφορεί στα κυπριακά social media

Πάνω από 2 χιλιάδες likes σε μόνο λίγες ώρες…

Είναι η φωτογραφία που συγκίνησε αρκετό κόσμο, μετά τη δημοσίευσή της στην πολυπληθή ομάδα του Facebook «Πού Πήγαμε». Η λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία γράφει: «Αυτό το αγόρι, έπεσε πάνω σ' ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο γιατί οδηγούσε ένα παλιό ποδήλατο που δεν είχε φρένα. Λίγες μέρες μετά, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, έκανε δώρο στο παιδί, ένα καινούργιο ποδήλατο... Χιλιάδες Μπράβο στον κύριο Δ. Πέρασε το καλύτερο μήνυμα στο παιδί και όχι μόνο».

Όπως αναμενόταν, μετά από τη δημοσίευση της φωτογραφίας και του παραπάνω κειμένου, τα likes έπεσαν βροχή -πάνω από 2 χιλιάδες μέσα σε λίγες ώρες- με εκατοντάδες χρήστες να συγχαίρουν τον «κύριο Δ.» για την πράξη του.

Αν και το όλο συμβάν μπερδεύει και φαίνεται να συνέβη σε κάποια γειτονιά της Κύπρου, η αλήθεια είναι διαφορετική. Πρόκειται για ένα περιστατικό που συνέβη στην Τουρκία, γεγονός που έχει δημοσιευτεί και στη δημοφιλές ιστοσελίδα «Reddit» πριν από περίπου μία εβδομάδα.

Αυτό, ωστόσο, δεν αναιρεί την πράξη αγάπης του εικονιζόμενου. Τέτοιες ειδήσεις, άλλωστε, αποδεικνύουν ότι υπάρχει ακόμα ανθρωπιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X