ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Λευκωσία,
19 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Η φαρμακερή απάντηση της Κωνσταντίνας Ευριπίδου στην Τζώρτζια Παναγή

Της είπε ότι ασχολείται με… «τρίχες»

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

«Έξαλλη» είναι η Κωνσταντίνα Ευριπίδου με την Τζώρτζια Παναγή μετά τις δηλώσεις της τελευταίας, σχετικά με τη συνεργασία τους στο παρελθόν.

Η Τζώρτζια Παναγή παραχω΄ρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” και τον Τάσο Ευαγγέλου, η οποία προβλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (30/11). Μίλησε έξω από τα δόντια για όλους και για όλα και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πρώην συνεργάτιδά της, Κωνσταντίνα Ευριπίδου. Συγκεκριμένα σχολίασε σχετικώς: «Είμαι απόλυτα ειλικρινής δεν ήταν και η πιο εύκολη συνεργασία, δεν ήταν ρόδινα τα πράγματα, ζορίστηκα αρκετά. Δεν ήταν ανταγωνισμός από τη δική μου πλευρά, εγώ τηλεοπτικά θα πω και την αλήθεια μου και την άποψη όμως στη συγκεκριμένη συνεργασία δεν μπορούσες να διαφωνήσεις μαζί της, έβγαινε η διαφωνία σε κόντρα. Είχαμε και μια έντονη συνεργασία, ο καθένας ήθελε τον χώρο του μέσα στη συγκεκριμένη εκπομπή. Δεν έφυγα γιατί θα έδινα μια λανθασμένη εντύπωση προς τα έξω, δεν μπορούσα να πάω με το ρεύμα της εκπομπής. Με κράταγαν πίσω δεν με αφήναν να εκφραστώ ελεύθερα. Ήμουν με τον κόμπο στο στομάχι, έλεγα σήμερα τι άλλο θα γίνει…».

Όπως ήταν αναμενόμενο η Κωνσταντίνα Ευριπίδου θέλησε να απαντήσει, αναφέροντας στο showbiz.com.cy: «Εγώ ζορίστηκα πιο πολύ και όταν είχα να αντιμετωπίσω μια κοπέλα που προσλήφθηκε για να βοηθήσει δημοσιογραφικά την εκπομπή και δεν δεχόταν να κάνει ρεπορτάζ και ερχόταν μίση ώρα πριν ξεκινήσει η εκπομπή και ο μεγαλύτερος προβληματισμός της ήταν το ίσιωμα ή η μπούκλα! Αλλά δεν είναι της ώρας να τα αναφέρουμε πέρασαν χρόνια για να αναμασούμε πράγματα για προσοχή! Λυπάμαι γιατί νόμιζα ότι μιλήσαμε κ απολογήθηκε κιόλας! Προφανώς δεν το εννοούσε τότε!».

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση