ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Δέσποινα Χριστοδουλίδη εύχεται στον «παπάκη της»

Η τρυφερή ανάρτηση στα social media

Την ονομαστική του γιορτή έχει σήμερα ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με τον ίδιο να εισπράττει από το πρωί πλήθος ευχών.

Εξαίρεση δε θα μπορούσαν, φυσικά, να αποτελούν τα μέλη της οικογένειάς του. Η τρίτη στη σειρά κόρη του Προέδρου και της Φιλίππας Καρσερά, Δε΄σποινα Χριστοδουλίδη θέλησε να ευχηθεί στον μπαμπά της και μέσω των social media και το έκανε με τον πιο γλυκό τρόπο.

Η έφηβη πλέον Δέσποινα, δημοσίευσε μια φωτογραφία του μπαμπά της από το παρελθόν, μαζί με τις άλλες τρεις αδερφές της, τραβηγμένη στα χιόνια, με όλους τους να ποζάρουν χαμογελαστοί και ξέγνοιαστοι, απολαμβάνοντας τα παιχνίδια στο χιόνι.

Η μόνη που λείπει από τη φωτογραφία, είναι η Φιλίππα Καρσερά, η οποία προφανώς και εκτελούσε χρέη φωτογράφου. Στη λεζάντα της ανάρτησης η Δέσποινα Χριστοδουλίδη σχολίασε: «Λαβ γιου παπάκη» και μας έκανε να «λιώσουμε»..

Δείτε τη φωτογραφία:

 

 

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Μόλις μαθεύτnκε

Μιχόπουλος-Ευριπίδου

Μόλις μαθεύτnκε η είδηση για το ζευγάρι μετά από δύο χρόνια – Οι εικόνες που «μιλούν» από μόνες τους
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Σοκάρει η Όλγα Ποταμίτου για την περιπέτεια υγείας της: «Δύο χρόνια με παιδεύει – Είμαι με μπαστούνι»

«Λύγισε» η Όλγα Ποταμίτου

«Δύο χρόνια με παιδεύει ο έρπης ζωστήρας – Είμαι με μπαστούνι» – Τι είναι η ασθένεια που της άλλαξε τη ζωή
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ