ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Βίσση από το παρελθόν

Με κορσέ που τονίζει το στήθος της

Την τελευταία του πνοή άφησε ο σπουδαίος σχεδιαστής μόδας και επιχειρηματίας Ρομπέρτο Καβάλι πριν από μερικές ημέρες, βυθίζοντας στο πένθος όχι μόνο την οικογένεια και τους γνωστούς του, αλλά και τους θαυμαστές του απ' όλο τον κόσμο. Με αφορμή το δυσάρεστο γεγονός, το fan club της Άννας Βίσση αναδημοσίευσε δύο φωτογραφίες της ίδιας, στις οποίες την βλέπουμε να εντυπωσιάζει φορώντας δημιουργίες του iconic σχεδιαστή μόδας.

Στην μια από τις δύο φωτογραφίες, βλέπουμε την Κύπρια τραγουδίστρια πίσω στον χρόνο να φωτογραφίζεται φορώντας μια σούπερ μίνι κόκκινη φούστα με denim λεπτομέρεια, δημιουργία του Ρομπέρτο Καβάλι.

Στην επόμενη λήψη, βλέπουμε την απόλυτη σταρ να εμφανίζεται στη σκηνή με iconic κορσέ δημιουργία του σχεδιαστή από συλλογή του το 2003, και η οποία τονίζει το μπούστο της Άννας Βίσση και την κάνει να δείχνει απόλυτα θηλυκή και σέξι.

Βλέποντας τις δύο αυτές φωτογραφίες, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς πως η Κύπρια τραγουδίστρια καταφέρνει να διατηρεί το στυλ της μέσα στα χρόνια, ενώ μέχρι και σήμερα παραμένει άκρως εντυπωσιακή και λαμπερή.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Κλιματική Δράση

Κλιματική Δράση

Ο Wopke Hoekstra, Ευρωπαίος Επίτροπος για την Κλιματική Δράση, στο Green Agenda Cyprus Summit
24news team
 |  MEDIA