ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η απάντηση της συντρόφου του Κακουλλή σε όσους την αποκαλούν «ψωνάρα»

Όσα είπε η Άντρια Ζαντή

Ιδιαίτερα ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα είναι η σύντροφος του ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας Ανδρόνικου Κακουλλή, Άντρια Ζαντή, με την ίδια να αφιερώνει λίγο χρόνο στους διαδικτυακούς της φίλους την Κυριακή 1η Οκτωβρίου και να τους ζητά να κάνουν μια υπόθεση για εκείνη.

Ανάμεσα στα σχόλια των followers, ήταν και η φράση: "Είσαι λίγο ψωνάρα", με την Άντρια Ζαντή να απαντά: "Έχω παρατηρήσει πως αυτοί που δεν με γνωρίζουν προσωπικά έχουν αυτή την εντύπωση για εμένα και όταν με γνωρίζουν αλλάζουν γνώμη. Όμως εννοείται πως ο καθένας έχει τη δική του άποψη".

Πέραν από το πιο πάνω, η instagrammer δέχτηκε και πολλά άλλα σχόλια, εκ των οποίων και ένα που έγραφε: "Σου αρέσει να πηγαίνεις στο γήπεδο να βλέπεις τον Κακουλλή". Βλέποντάς το απάντησε: "Πάρα πολύ. Είναι πολύ διαφορετικό να το βλέπεις από την τηλεόραση και πολύ διαφορετικό να είσαι εκεί. Εννοείται πως όταν μπορώ και δεν έχω υποχρεώσεις, είμαι εκεί για να τον βλέπω όμως και πάλι, όταν δεν μπορώ να πάω, προσπαθώ με κάθε τρόπο τουλάχιστον να είμαι ενήμερη για το τι γίνεται".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση