ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η απάντηση της Silia Kapsis στον Κύπριο πατέρα της: «Εγώ ξέρω την αλήθεια»

Η Silia Kapsis απαντά στον πατέρα της για την απουσία του από τη ζωή της

Στη συμμετοχή της στη Eurovision 2024, αλλά και στον πατέρα της, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Silia Kapsis σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Η 17χρονη, που εκπροσώπησε την Κύπρο στη φετινή Eurovision και κατέλαβε τη 15η θέση, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την εμπειρία της στον μουσικό διαγωνισμό, αλλά και για όσα δήλωσε ο πατέρας της για την απουσία του από τη ζωή της.

Η ίδια, αποκάλυψε αν ο πατέρας έχει επικοινωνήσει μαζί της, μετά τα όσα δήλωσε για τη μεταξύ τους σχέση στο κανάλι Sigma της Κύπρου, όπου, μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι δεν ήταν δική του επιλογή να απέχει από τη ζωή της.

Σημειώνεται ότι η προαναφερθείσα συνέντευξη του πατέρα της τραγουδίστριας, Γιώργου Καψή, ήρθε σε συνέχεια δηλώσεων της ίδιας, η οποία είχε αποκαλύψει ότι έχει να δει τον πατέρα της από όταν ήταν 5 ετών.

«Είμαι πολύ κουρασμένη, αλλά τώρα είμαι πιο ήρεμη. Ήθελε πολλή δουλειά, αλλά τα κατάφερα και τα πήγαμε καλά», ανέφερε αρχικά η Silia Kapsis για τη συμμετοχή της στη Eurovision 2024.

Κληθείσα να σχολιάσει τα όσα δήλωσε ο πατέρας της για τη μεταξύ τους σχέση, η νεαρή τραγουδίστρια είπε:  «Εγώ ξέρω την αλήθεια, έχω αποδείξεις, αλλά εγώ εδώ είμαι για τη μουσική, το τραγούδι και τον χορό. Δεν με πειράζει, γιατί έχω τη μαμά μου και την οικογένειά μου και έτσι είμαι κομπλέ».

«Δεν μίλησα με τον πατέρα μου μετά από τη συνέντευξη που έδωσε. Η μαμά μου είναι αυστηρή, είναι καλή, με αγαπάει και είναι πάντα μαζί μου και αυτό θα θυμάμαι», πρόσθεσε.

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση