ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η αναφορά του Τορναρίτη στη κυτταρίτιδα στα οπίσθια

Όσα έγραψε ο επιχειρηματίας

Δέσποινα Άσπρου

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χριστόφορος Τορναρίτης μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους αρκετά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του, ενώ πολύ συχνά και πάντα με τον δικό του μοναδικό τρόπο, συμβουλεύει τους ακόλουθούς του ώστε να μπορέσουν να κατακτήσουν τα όνειρά τους και να κάνουν τη ζωή τους καλύτερη.

Αυτή την φορά, ο επιχειρηματίας είπε μια μεγάλη αλήθεια που δεν μπορέσαμε να προσπεράσουμε. Συγκεκριμένα, με΄σα από στόρι του σημείωσε: "Όλα είναι στο μυαλό, εκτός η κυτταρίτιδα που είναι στον ποπό".

Πράγματι, στις πλείστες των περιπτώσεων τα πάντα είναι στο μυαλό μας και εμείς, αργά ή γρήγορα πρέπει να το αντιληφθούμε και να μάθουμε να διαχειριζόμαστε τις αναποδιές, βλέποντάς τις θετικά. Έχοντας αυτό στο μυαλό μας αξίζει να θυμίσουμε τα λόγια του διάσημου συγγραφέα και μπλόγκερ Marc Chernoff ο οποίος πιστεύει, ότι υπάρχει πάντα κάτι για να είμαστε ευγνώμονες και ότι ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στη ζωή μας, είναι αναγκαίο να ξυπνάμε κάθε πρωί και να είμαστε ευγνώμονες για την ζωή μας.


Η αλήθεια είναι ότι η ευτυχία δεν είναι η απουσία προβλημάτων, αλλά η ικανότητα αντιμετώπισης αυτών. Στην καθημερινότητά μας είναι πολύ σημαντικό να κοιτάζουμε αυτά που έχουμε και όχι διαρκώς να σκεφτόμαστε αυτά που μάς λείπουν.

Δείτε την ανάρτηση του Χριστόφορου Τορναρίτη:

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση