ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

H σέξι «έκπτωτη βασίλισσα» των Σπαρτιατών... και οι πικάντικες φωτογραφίες της

Η απάντηση της ίδιας για τις φωτογραφίες της στο ΟnlyFans

Δέσποινα Άσπρου

Το όνομά της Δομνίκης Παπαδοπούλου ήρθε ξαφνικά στην επικαιρότητα - παρά το ότι δεν κατάφερε να εκλεγεί στη Λευκάδα με τους ακροδεξιούς «Σπαρτιάτες» και παρά το ότι η ίδια διαγράφηκε μία ημέρα μετά τις εκλογές από τους Σπαρτιάτες. Ο λόγος; Ο λογαριασμός της στο ΟnlyFans! Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η Δομνίκη, η οποία προσπάθησε να διεκδικήσει την δική της θέση στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας και δεν τα κατάφερε, δεν είναι άγνωστη. Η σέξι Θεσσαλονικιά αρχικά έγινε γνωστή μέσα από το GNTM 5, όταν υποδυόταν την Κλυταιμνήστρα του Αισχύλου μπροστά στους κριτές, με την ίδια μάλιστα να περνάει στην επόμενη φάση με 4 "ναι" για να περάσει στη φάση των bootcamps, όπου και κόπηκε.

Το 2019 την παρακολουθήσαμε στην εκπομπή "Αννίτα Κοίτα" με την Αννίτα Πάνια και εκείνη, η νεαρή προσπάθησε να βρει "έναν άντρα να πραγματοποιεί τα ακριβά της όνειρα". 

Την ίδια χρονιά, την είδαμε να συμμετέχει και στο X – Factor. Πιο συγκεκριμένα, η Δομνίκη Παπαδοπούλου είχε ερμηνεύσει το τραγούδι "Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο" μπροστά στους Μιχάλη Τσαουσόπουλο, Χρήστο Μάστορα, Μελίνα Ασλανίδου και Γιώργος Θεοφάνους, όμως οι κριτές δεν την πέρασαν στην επόμενη φάση.

Πέρα από αυτά, η Δομνίκη διατηρεί λογαριασμό στο OnlyFans και είναι αυτό που την "έκαψε"... αφού το κόμμα Σπαρτιάτες, στη Λευκάδα με πρόεδρο τον Βασίλη Στίγκα, ο οποίος έχει την στήριξη του Ηλία Κασιδιάρη μέσα από τις φυλακές, την διέγραψε.

Η ίδια, αναφέρθηκε σους λόγους για τους οποίους, το κόμμα Σπαρτιάτες προχώρε στη διαγραφή της, μία ημέρα μετά τις εκλογές. Σε δηλώσεις της στον ΑΝΤ1, σημείωσε πως ακραίοι ακροδεξιοί με την ονομασία "Αγνοί Εθνικιστές" έπαιρναν στο κόμμα και απειλούσαν, ώστε να διαγραφεί, αποκαλώντας την μάλιστα "π@@η".

"Δέχτηκε το κόμμα επιθέσεις από ακραίους ακροδεξιούς που αυτοαποκαλούνται "Αγνοί Εθνικιστές", έπαιρναν τηλέφωνο στα γραφεία αυτοί και έλεγαν διάφορα, "β@@α", "π@@η" ανέφερε αρχικά το μοντέλο, συμπληρώνοντας πως η απομάκρυνσή της έγινε ύστερα από τηλεφωνική τους παρέμβαση: "Εμένα μου έστελναν κάτι μηνύματα ότι θα με σκοτώσουν, θα με δείρουν αν με συναντήσουν, θα με κάνουν "πρόβατο” από το ξύλο".

Βάση της ίδιας, οι "Αγνοί Εθνικιστές"  ήταν αυτοί που αφού εκφόβισαν το νεαρό μοντέλο να αποσύρει την υποψηφιότητά του εξαιτίας των προκλητικών φωτογραφιών του στα social media, φέρεται να απαίτησαν από τον πρόεδρο των "Σπαρτιατών", Βασίλη Στίγκα, να την απομακρύνουν από το κόμμα, αλλιώς δεν θα έχει την υποστήριξή τους. "Είχανε μία μιάμιση εβδομάδα μέχρι τις εκλογές. Ίσως να θεωρούσαν ότι μπορεί να έχαναν ψηφοφόρους, ότι αυτό το μικρό ποσοστό των ψηφοφόρων είναι πολύτιμο για να βγουν", δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση