ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

H Κάτια Θεοδότου ως... «ο τουρίστας ο σωστός»

Τα στιγμιότυπα που εντοπίσαμε με την γνωστή Κύπρια στην Ιταλία

Δέσποινα Άσπρου

Όπως έγινε γνωστό τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα, η Κάτια Θεοδότου ταξίδεψε στην όμορφη Τοσκάνη στην Ιταλία προκειμένου να δώσει "το παρών" της στον γάμο της κόρης της Μαρίας και του Δώρου Κυρατζή, Ελένης Κυρατζή και του αγαπημένου της, Ανδρέα Τσίγκη.

Σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, λοιπόν, στη Villa La Selva, η κόρη των ιδιοκτητών της Amicci Boutique, αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης, πίστης με τον καλό της και όσοι βρέθηκαν στην ιταλική πόλη, πέραν από το ότι απόλαυσαν υπέροχες στιγμές στο πλαίσιο του γάμου, βρήκαν την ευκαιρία να περιπλανηθούν στην Τοσκάνη και να συνδυάσουν την παραμονή τους με διακοπές.

Η Κάτια Θεοδότου, μάλιστα, έβγαλε και αρκετές φωτογραφίες στους δρόμους της Τοσκάνης, ενώ η ίδια αποφάσισε -όπως έγραψε σε λεζάντα ανάρτησης που έκανε σε στόρι- να συμπεριφερθεί ως «ο τουρίστας ο σωστός». Στην φωτογραφία την είδαμε να επισκέπτεται τοπικό μαγαζί με καλοκαιρινά είδη και να κάνει τα ψώνια της.

Σε άλλες φωτογραφίες την είδαμε να φωτογραφίζεται έχοντας πίσω της ένα ποδήλατο, ενώ η ίδια μάς έδειξε και διάφορα στιγμιότυπα από την πόλη.

Να σημειώσουμε πως η Κάτια Θεοδότου, όπως πάντα, ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή, με την ίδια να επιλέγει για την καλοκαιρινή της εξόρμηση μια τζιν φούστα με σκίσιμο, μαζί με λευκό τοπ.

Δείτε τις φωτογραφίες που εντοπίσαμε.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση