ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

H έκθεση “DREAM ON DREAMER” από τη γκαλερί RIANA RAOUNA

Για μόνο 4 μέρες στη Λευκωσία

Μετά από την επιτυχημένη της παρουσίαση στη Λεμεσό, η έκθεση DREAM ON DREAMER ανοίγει τις πόρτες της στη Λευκωσία από τις 8 μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου, στο Α+ Multipurpose Event Space, οδός Ερμού 266.

Η έκθεση παρουσιάσει πίνακες σύγχρονης ζωγραφικής από δέκα ανερχόμενους καλλιτέχνες από το διεθνή χώρο, και συγκεκριμένα τους: Botond Gagyi (Ρουμανία), Ebuka P. Agudiegwu (Νιγηρία), Eugenia Cuellar (Ισπανία), Henry Glover (Ην. Βασίλειο), Jione Choi (Ην. Βασίλειο/Ν. Κορέα), K Blick (Ην. Βασίλειο/Ν. Κορέα), Lara Rottinghaus (Γερμανία), Matete Martini (Ιταλία), Μαρίνα Ολυμπίου (Κύπρος), και Taedong Lee (Ν. Κορέα).

Με τους πλείστους καλλιτέχνες να ανήκουν στη νέα, η έκθεση παρουσιάζει το απόλυτο «Τώρα» στη σύγχρονη ζωγραφική που χαρακτηρίζεται για την αμεσότητα και την απήχησή της στο θεατή του 21ου αιώνα. Όπως αναφέρει η Ριάνα Ραουνά, η οποία εξειδικεύεται στη Σύγχρονη Τέχνη και έχει επιμεληθεί την έκθεση, «Μέσα από ποιητικά τοπία, πορτραίτα και αφηρημένα έργα, στόχος της έκθεσης είναι να προσφέρει μια αισθητική εμπειρία και να ενθαρρύνει το θεατή να δει τον κόσμο με ένα διαφορετικό τρόπο, πέραν από το τετριμμένο».

 

Εγκαίνια: Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, 6-9 μμ.

Διάρκεια έκθεσης: 8-11 Δεκεμβρίου 2022, Πέμπτη-Κυριακή, 10 π.μ. – 8 μμ.

Διεύθυνση: Α+ Multipurpose Event Space, Ερμού 266, 1017 Λευκωσία Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο 22 462 888, info@rianaraouna.com ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.rianaraouna.com.

Σχετικά με την γκαλερί: Η γκαλερί RIANA RAOUNA ιδρύθηκε από τη Ριάνα Ραουνά, εξειδικευμένη στον τομέα της Σύγχρονης Τέχνης και κάτοχο τίτλου με άριστα στο MA Contemporary Art από το Sotheby’s Institute of Art, Λονδίνου. Η γκαλερί επικεντρώνεται στην ανάδειξη ανερχόμενων καλλιτεχνών σύγχρονης τέχνης, που αποτελούν κάποια από τα πιο υποσχόμενα ονόματα διεθνώς. Μέσω της διαδικτυακής της λειτουργίας στο www.rianaraouna.com καθώς επίσης, με εκθέσεις που πραγματοποιούνται σε φυσικούς χώρους σε τακτική βάση, η γκαλερί προσφέρει πρόσβαση σε έργα υψηλής αισθητικής αξίας χωρίς κανένα γεωγραφικό περιορισμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση