ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: H ακομπλεξάριστη εμφάνιση και η απάντησή της σε σχόλιο για τα κιλά της

Η Κύπρια παρουσιάστρια ποζάρει με μαγιό δύο περίπου μήνες μετά την γέννα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου η οποία έφερε στον κόσμο το δεύτερό της παιδάκι στις 7 Μαΐου απολαμβάνει αυτό το διάστημα τις καλοκαιρινές διακοπές της και πολλές χαρούμενες οικογενειακές στιγμές παρέα με τον σύζυγό της και τα δύο της παιδιά, Αριάδνη και Νικόλα.

Η παρουσιάστρια, ακομπλεξάριστη, περίπου δύο μήνες μετά την γέννα, ποζάρει με μπικίνι και εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της - αν και το σώμα της δεν την επηρεάζει καθόλου, αφού είναι από τις λίγες γυναίκες που το αγαπούν όπως και αν είναι. Κατά την πρόσφατη μάλιστα ανάρτησή της, η Κωνσταντίνα απαντά σε ένα αρνητικό σχόλιο που άκουσε για τα κιλά της. 

Η ίδια γεμάτη αυτοπεποίθηση γράφει: "Το σώμα μιας γυναίκας λοιπόν με όλες τις αλλαγές του, σε όλες τις φάσεις της ζωής της ΟΠΩΣ κι αν είναι... δεν είναι πάντα το ίδιο, όμως για ΟΛΕΣ να ξέρεις υπάρχει κάποιος λόγος γι΄ αυτό που βλέπεις... Τις προάλλες άκουσα κάποια κυρία που έκανε το σχόλιο 'είναι γελοίο οι γυναίκες μόλις γεννήσουν να ανεβάζουν φωτογραφίες για να αποδείξουν ότι δεν έβαλαν κιλά και ότι έχουν ωραίο σώμα'… όχι λοιπόν δεν είναι έτσι..". 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Constantina Evripidou (@con_ev) on

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X