ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
25° Λευκωσία,
27 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Gossip Girl: Η εξωτική καλλονή και τα δείπνα υπό το φως των κεριών

Ο κακός χαµός έγινε στα τζάκια της περιοχής µε τις φήµες να δίνουν και να παίρνουν για σκάνδαλο στην πόλη

Gossip Girl

Gossip Girl

Χρόνια µας πολλά! Να ζήσουµε οι απανταχού ερωτευµένες και ερωτευµένοι. Κυκλοφορούµε το τεύχος σήµερα που είναι η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και σκέφτοµαι πώς θα ήταν η µέρα µας αν την περνούσαµε ξεκλείδωτοι. Ροµαντικά δείπνα σε ακριβά εστιατόρια, διαµονή για το τριήµερο στην πόλη του Φωτός, σκι σε πολυτελή θέρετρα του εξωτερικού ή πρώτο τραπέζι πίστα στη Θεοδωρίδου στην Αθήνα. Όνειρα θερινής νυκτός κάνω, αλλά επειδή όλα είναι θέµα µυαλού, να πω ότι όποιος θέλει να βρει τον τρόπο τον βρίσκει.

Κανόνισα να στείλω «8» στο 8998 και θα πάω µε τον François στο εξοχικό µας στον Πρωταρά για ένα ήσυχο βράδυ. Λεπτοµέρειες δεν θα πω αλλά ανυποµονώ να δω τι θα ανεβάσουν οι φίλες µου από τη σηµερινή ηµέρα. Αν κρίνω από εµένα, θα είναι ιδιαίτερη µιας και µας βάζει στη διαδικασία να γίνουµε πιο δηµιουργικές αφού δεν µπορούµε να το κουνήσουµε από το σπίτι λόγω µέτρων. Ξέρετε… γλυκά, ροµαντικά δείπνα υπό το φως των κεριών, αγκαλιές και πόζες µε τον #myman για selfie στο Instagram.

Κύπριοι ηθοποιοί µε καριέρα στην Ελλάδα ετοιµάζονται να ρίξουν βόµβα µεγατόνων αποκαλύπτοντας κυκλώµατα και όλα όσα αφορούν παρενοχλήσεις από µεγάλους αστέρες

Είµαι σίγουρη πως οι κολλητές µου τουλάχιστον θα ποζάρουν µε όλες τις νέες αφίξεις της αγοράς και βεβαίως-βεβαίως θα τονώσουν το ενδιαφέρον των followers τους για να αυξήσουν τα likes. Μας άνοιξαν τα µαγαζιά και όλες ήµασταν «όποια προλάβει πρόλαβε». Αυτό που άκουσα από τα κορίτσια είναι ότι όλες είµαστε έτοιµες για τρελές εξόδους µετά την απαγόρευση µιας και τα καινούργια µας ρούχα κάνουν παρέλαση στις κρεµάστρες µε τα καρτελάκια από τον περασµένο ∆εκέµβρη. Πόσο πια µε αυτές τις φόρµες! Μπουχτίσαµε. Θέλουµε να βάλουµε τα καλά µας και επιτέλους να βγούµε σαν άνθρωποι χωρίς να βλέπουµε την ώρα σαν τη Σταχτοπούτα.

Συζητούσαµε προχτές στην αισθητικό µε την Christine ότι έγινε τάση να γεµίζουν τα ψηφοδέλτια για τις βουλευτικές εκλογές µε γνωστούς ηθοποιούς, δηµοσιογράφους, γιατρούς και µοντέλα. ∆εν ξέρω πόσο σοβαρή αντιπροσώπευση θα έχουµε αλλά επειδή δεν θέλω να ξεκινήσω τις πολιτικές µου γκρίνιες, έχουµε µέχρι τον Μάιο για να κρίνουµε, οπότε σ’ αυτό το θέµα θα επανέλθω λίαν συντόµως.

Ο κακός χαµός έγινε στα τζάκια της περιοχής µε τις φήµες να δίνουν και να παίρνουν για σκάνδαλο στην πόλη. Η πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά είναι εξωτική καλλονή, σύζυγος ποδοσφαιριστή µεγάλης οµάδας. Οι φήµες λένε ότι αποφάσισε να… αλλάξει για λίγο οµάδα και να περάσει καλά µε δύο άλλους µελαµψούς ποδοσφαιριστές αντίπαλης οµάδας. ∆εν ξέρω αν είναι αλήθεια ή ψέµατα. Πάντως, αυτό που είδα είναι ότι το κορίτσι δείχνει πολύ ευτυχισµένο µιας και στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram είναι αγκαλιά µε τον σύζυγό της. Τι σαν νοιάζει και σας όµως! Τουλάχιστον το gossip αυτό πάει κόντρα σε όλα όσα ζούµε τις τελευταίες βδοµάδες µε τις επώνυµες καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης που βγαίνουν σαν τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας.

Ένα θα σας πω. Κύπριοι ηθοποιοί µε καριέρα στην Ελλάδα ετοιµάζονται να ρίξουν βόµβα µεγατόνων αποκαλύπτοντας κυκλώµατα και όλα όσα αφορούν παρενοχλήσεις από µεγάλους αστέρες. Άντε, καιρός να βγουν όλα στη φόρα για να ξεµπερδεύουµε σιγά-σιγά από αυτούς τους σάπιους ανθρώπους.

Αυτά για σήµερα! Να περάσετε καλά τη µέρα των ερωτευµένων και οι παράνοµοι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί πού θα κρύψετε τα δωράκια σας. Για τους υπόλοιπους, απλώς µια υπενθύµιση: Η µέρα των ερωτευµένων είναι κάθε µέρα. Adios!

Kisses xxx Kate
gossipgirl@sppmedia.com

Το Gossip Girl είναι μόνιμη στήλη που μπορείτε να τη διαβάσετε στην έντυπη έκδοση του περιοδικού Beautiful People που κυκλοφορεί με την εφημερίδα Η Καθημερινή. Το κείμενο αυτό δημοσιεύτηκε στο τεύχος που κυκλοφόρησε στις 14/02

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση