ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Gossip Girl: Η ακύρωση του Tesla και το κόμμα που ψάχνει τη νέα Ivanka της Κύπρου

Επεισόδια στη Λεμεσό, ουρές αυτοκινήτων στα μπλόκα, χιλιάδες rapid tests, ένας μήνας που δεν λέει να φύγει

Τι δράμα ήταν και αυτή η εβδομάδα, ε! Επεισόδια στη Λεμεσό, ουρές αυτοκινήτων στα μπλόκα, χιλιάδες rapid tests, ένας μήνας που δεν λέει να φύγει, καραντίνα, μας έκοψαν την πρόσβαση στη Λεμεσό, κατέβηκε η Γιολίτη στο highway με το ψηλοτάκουνο -oh mon Dieu!-, η εξαντλητική δίαιτα που άρχισα για να χάσω τα τρία κιλά που πήρα αυτές τις μέρες δοκιμάζοντας τις μαγειρικές του François -ναι, μαγειρεύει ο καλός μου- και τόσα, τόσα άλλα, που, αν αρχίσω τις γκρίνιες, δεν θα τελειώσουμε ποτέ.

Η αλήθεια είναι ότι με βρίσκετε να υπακούω στα μέτρα που μας θέλουν να περιορίζουμε τις κοινωνικές συναθροίσεις και να απολαμβάνω τη θαλπωρή του σπιτιού βουλιάζοντας στον καναπέ μου και παρακολουθώντας τη νέα σεζόν του «Crown» στο Netflix. Κανονίζουμε με τα κορίτσια να βλέπουμε τα ίδια επεισόδια για να μπορούμε την επομένη στα zoom και στα Instagram να σχολιάζουμε τα τεκταινόμενα χωρίς να κάνουμε spoil η μία της άλλης. Το μόνο που έχω να δηλώσω είναι ότι η παραγωγή δεν θα μπορούσε να επιλέξει καλύτερο καστ ηθοποιών. Η ομοιότητα με τα πραγματικά πρόσωπα της βασιλικής οικογένειας και όχι μόνο είναι απίστευτη. Πού έμεινα; Α, ναι, εκεί που έκλεισαν τη Λεμεσό και αντί να στεναχωρηθούμε εμείς οι εκ Λευκωσίας πολίτες που δεν θα μπορούμε να ερχόμαστε για σουαρέ και καφέδες στην πόλη, αναστατώθηκαν αυτοί. Μαζευτήκαμε χθες στο σπίτι για brunch με τα κορίτσια -μη φανταστείτε, οι κολλητές- και βλέπαμε όλα εκείνα τα ποστ για το lockdown στη Λεμεσό και την Πάφο. Γελάσαμε μέχρι δακρύων. Το ότι δεν χάσαμε το χιούμορ μας μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν είναι βάλσαμο στις ψυχές μας που έχουν ανάγκη από λίγη χαρά. Από την άλλη, το χιούμορ τους φαίνεται να το έχουν χάσει πάρα πολλοί εκεί στη Λεμεσό γιατί είχαν που είχαν την ακύρωση των διαβατηρίων που τους έφερε μεγάλη αναστάτωση, τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν και την καραντίνα.

Πάντως, για να ξέρετε, κλείνουμε ραντεβού συγκεκριμένες ώρες με τις φίλες εκ Λεμεσού και όχι μόνο στα zoom και τα messenger και λέμε τα δικά μας πίνοντας το κρασάκι μας. Γνωστή κυρία στο τρίτο ποτήρι, της ξέφυγε και μας είπε για γνωστή σύζυγο αρχιτέκτονα, η οποία είναι στα πρόθυρα κατάθλιψης αφού το σπίτι στην Αθήνα που ήταν έτοιμη να αγοράσει είναι υπό αμφισβήτηση ενώ ακυρώθηκαν οι πύργοι που σχεδίασε ο άντρας της. Σας έχω ξαναπεί και για την online σύναξη των φιλενάδων της μαμάς μου για εξάσκηση του αγαπημένου τους σπορ που δεν είναι άλλο από το κατινάζ; Είναι να μη σε πιάσουν στο στόμα τους! Αυτές με κάποιο μαγικό τρόπο τα ξέρουν όλα, δεν τους ξεφεύγει τίποτα. Έτυχε τις προάλλες να βρεθώ στο πατρικό μου και έμεινα να ακούω τα διάφορα κους-κους και μέσα στα πολλά έμαθα για επώνυμο ζευγάρι developers, οι οποίοι στο παρελθόν πτώχευσαν και όχι μόνο μια φορά. Τι έκαναν πρόσφατα; Ακύρωσαν το Tesla του 1,800,000 που παρήγγειλαν και κλήθηκαν να πληρώσουν και το πρόστιμο της ακύρωσης.

Δεν ξέρω πώς θα σας ακουστεί αυτό που θα σας πω αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Επηρεασμένο ή όχι από τις εκλογές στις ΗΠΑ ή τις νέες προσθήκες του Υπουργικού Συμβουλίου, πολιτικό κόμμα -ναι, είναι ένα από τα 3 πιο μεγάλα- ψάχνει να βρει υποψήφια που να έχει το στυλ της Ivanka Trump. «Θέλω μίαν σαν και αυτή» διεμήνυσε ο αρχηγός στο επιτελείο του μιας και απ’ ό,τι φαίνεται είναι η νέα πολιτική προσέγγιση παγκοσμίως. Γι’ αυτό, αν διαθέτετε το στυλ και την αψεγάδιαστη εικόνα της, είστε μητέρα τριών παιδιών και επιχειρηματίας στον χώρο της μόδας, για σκεφτείτε το… Γίνεται! Λίγο πριν σας αφήσω, θα πω πως μπορεί να είμαστε περιορισμένοι (άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο), αλλά παρατηρώ μια θετικότητα στα social media και αυτό είναι ενθαρρυντικό και μεταδοτικό. Γιατί, όταν βλέπεις μέσα σε όλο αυτό το χάος να εμφανίζεται μέσα από τις διάφορες αναρτήσεις το πνεύμα των Χριστουγέννων, τότε μόνο θετικά μπορείς να σκέφτεσαι και να λες «πού θα πάει, θα περάσει κι αυτό». Αυτά από μένα σήμερα! Θα τα πούμε next week, ladies!

Kisses xxx Kate
gossipgirl@sppmedia.com

Το Gossip Girl είναι μόνιμη στήλη που μπορείτε να τη διαβάσετε στο Beautiful People που κυκλοφορεί με την εφημερίδα Η Καθημερινή. Το κείμενο αυτό δημοσιεύτηκε στο τεύχος που κυκλοφόρησε στις 22/11.

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση