ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
30° Λευκωσία,
23 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Γνωστή Κύπρια ηθοποιός τα «βάζει» με τον Πρόεδρο

«Θα ήταν ολόσωστος, αν πρώτα είχε τιμήσει με την παρουσία του τις παραστάσεις που ανεβαίνουν στον τόπο του»

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η εμφάνιση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη σε θεατρική παράσταση στην Αθήνα, όπου εμφανίζεται ο Τάκης Ζαχαράτος και η Άντζελα Γκερέκου.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν έκαναν την κατάσταση ακόμα πιο τεταμένη, με πολλούς να είναι αυτοί που αντιδρούν για την εμφάνιση αυτή του Προέδρου, ειδικά με το θέμα των Βαρωσίων να παραμένει ανοιχτή «πληγή».

Σε αυτό το κλίμα κυμαινόμενη και η Λουκία Μουσουλιώτη, η οποία προέβη σε μια ανάρτηση «κόλαφο». Η γνωστή Κύπρια ηθοποιός αναφέρει συγκεκριμένα επί του θέματος: 

«Οχι, το πρόβλημα δεν είναι πως ο πρόεδρος πήγε να δει τον Ζαχαράτο και την ΄Αντζελα (δύο εξαιρετικούς καλλιτέχνες, στο είδος του ο καθένας, και το εννοώ).

Το πρόβλημα είναι πως ο πρόεδρος (με το πι μικρό), δεν υπηρετεί καν το "φαίνεσθαι", διότι το "είναι" με κάνει να σκέφτομαι πως δεν έχει διαβάσει ούτε την "Τζέιν ΄Ειρ", τις "μικρές κυρίες" έστω.

Ο πρόεδρος θα ήταν ολόσωστος να πάει να απολαύσει ένα ελαφρύ θέαμα, αν πρώτα είχε ξεπατωθεί στην Επίδαυρο και κυρίως αν είχε τιμήσει με την παρουσία του τις παραστάσεις που ανεβαίνουν στον τόπο του, από "Αγαμέμνων" μέχρι "ώσπου πάμε πελλανίσκουμεν". Μακριά από μένα η σοβαροφάνεια και ούτε θεωρώ πως η "κουλτούρα" πρέπει να είναι επιβεβλημένη ενασχόληση για οποιονδήποτε πολίτη. Προς Θεού. Ο Πρόεδρος (εδώ με κεφαλαίο), όμως, οφείλει να τηρεί και να υπηρετεί μία ταυτότητα, την οποία εκείνος επέλεξε (και οι ψηφοφόροι του). Και θέλει πολύ μαγκιά, μεγάλη προσωπικότητα και βαθιά κουλτούρα για να μπορέσεις να πας να τα σπάσεις στην ΄Αντζελα, κανονικά στο μαγαζί της, πρώτο τραπέζι πίστα (όχι στο τραπεζάκι αναψυκτηρίου τύπου '80), και να μην εκτεθείς. Πρέπει να έχεις πνευματικό οπλοστάσιο για να περάσεις και από εκεί. Αλλιώς κάνε τις "τρέλες" σου στα κρυφά, σε κανένα κότερο. Και εδώ, αν είναι δυνατόν, ας προτιμήσουμε την υποκρισία, από την ειλικρινή ανεμελιά. Δεν είσαι ο Ανδρέας Παπανδρέου που χόρευε "αυτός ο άνθρωπος αυτός" με τη Ρίτα live, (όχι πως ήταν και υπόδειγμα σοσιαλιστή ηγέτη, αλλά μια κουλτούρα την είχε, ένα εκτόπισμα τέλος πάντων).

Μέσα στην καρδιά του Ιουλίου, την ώρα που η Αμμόχωστος θέλει να "χωστεί στην άμμο" κανονικά πια, με την πανδημία να καλπάζει, με νωπές τις στάχτες από τη φωτιά, λίγες μέρες μετά τις επετείους του πραξικοπήματος και της εισβολής, ακολούθησε πρόεδρε το ελάχιστο: ''τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, αλλά ο παπάς πρέπει να φοράει ράσα".

Εμείς που δεν είμαστε πολιτικοί και δεν έχουμε πρόθεση να σώσουμε κανέναν, μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε. Ξεσαλώστε».

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Loukia.Mousoulioti (@loukiamous)

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

See Through my Eyes

See Through my Eyes

Ατομική έκθεση Νατάσας Σωκράτους Επαμεινώνδα
Μαριλού Χατζηκλεάνθους
 |  ΚΥΠΡΟΣ