ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γνωστή Κύπρια αποκαλύπτει: «Κάποιος είχε πάθει εμμονή μαζί μου... ερχόταν στο σπίτι μου»

Η ακραία προσέγγιση από follower, τα αρνητικά σχόλια και όσα αποκάλυψε πρόσφατα η Έλενα

Συνέντευξη στο περιοδικό MAN παραχώρησε πρόσφατα η Έλενα Λυσάνδρου, η οποία κατόρθωσε από την ημέρα που την γνωρίσαμε στο GNTM5 μέχρι και σήμερα, να καταστήσει την παρουσία της στα κοινωνικά δίκτυα καθηλωτική και να μετατραπεί σε ένα από τα πιο φρέσκα και ενδιαφέροντα πρόσωπα του νησιού μας - μετρώντας αυτή τη στιγμή πάνω από 156 χιλιάδες followers στο TikTok,με την ίδια να κάνει διάφορες αποκαλύψεις για τη ζωή της και όχι μόνο.

Κληθείσα να αποκαλύψει σε ποια φάση βρίσκεται αυτή τη περίοδο, η Έλενα σημείωσε: "Θα μπορούσα να πω ότι βρίσκομαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου. Πολλές συνεργασίες, φωτογραφίσεις, πασαρέλες… νιώθω πολύ ευλογημένη γιατί ό,τι ονειρευόμουν γίνεται αυτή τη στιγμή πραγματικότητα".

Ακολούθως, έχοντας ερωτηθεί για το αν έτυχε να υπάρξει κάποια προσέγγιση από follower της που να έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό της, αποκάλυψε: "Υπήρξαν και ακραίες προσεγγίσεις δυστυχώς. Πριν λίγο καιρό κάποιος είχε πάθει εμμονή και μου έστελνε μηνύματα καθημερινά. Έμαθε πού βρίσκεται το σπίτι μου και ερχόταν, χτυπούσε τα παράθυρα και με παρακολουθούσε. Η κατάσταση είχε ξεφύγει και φυσικά πήγα στην αστυνομία για να αναφέρω τα γεγονότα και να ζητήσω βοήθεια. Τώρα, από ότι έμαθα, νοσηλεύετε σε ψυχιατρική κλινική". 

Στην συνέχεια, ερωτηθείς για το αν της προκαλεί άγχος αυτή η δημοφιλία, η Έλενα Λυσάνδρου απάντησε καταφατικά, λόγω και του συγκεκριμένου περιστατικού, ενώ στην συνέχεια αναφερόμενη στα αρνητικά και προσβλητικά σχόλια, τόνισε: "Ο καθένας έχει την άποψη του σωστά; Θα διαβάσω και θα ακούσω την κάθε κριτική, αλλά αν δεν έχει βάση δεν θα δώσω σημασία. Όσο για αυτά που έχουν βάση, μου δίνουν δύναμη και πείσμα για να γίνω καλύτερη". 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση