ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιώτα Κουφαλίδου: «Η Σοφία χρειάζεται επειγόντως μαθήματα καλής συμπεριφοράς»

Αποκλειστικές δηλώσεις στο Beautiful People μετά το χαμό στο GNTM

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Τα πάνω κάτω έφερε το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM.

Η εμφάνιση της Γιώτας Κουφαλίδου και της Μύριαμ Γεροκώστα στο πλατό και η αντιμετώπισή τους από την Κύπρια κριτή Σοφία Χατζηπαντελή προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Η ομάδα του Beautiful People επικοινώσησε με τη Γιώτα Κουφαλίδου η οποία μας ανέφερε ότι εκτός από αυτά που προβλήθηκαν, λέχθηκαν και άλλα πολλά, τα οποία δεν έχουν δείξει οι κάμερες.

Για το περιστατικό με τη Σοφία Χατζηπαντέλα η Γιώτα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να πω ότι θύμωσα. Ναι, είναι αγενής και δεν έχει σεβασμό και όπως θα είδατε κι εσείς στο τέλος και η ίδια απολογήθηκε. Ως δασκάλα savoir vivre αυτό που θα τόνιζα είναι πως η Σοφία χρειάζεται επειγόντως μαθήματα καλής συμπεριφοράς».Η Γιώτα Κουφαλίδου παρά το περιστατικό που συνέβη μπροστά στις κάμερες, θέλησε να εκθειάσει την όλη παραγωγή. «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη κι εγώ και η Μύριαμ που αποφασίσαμε να στείλουμε δύο κορίτσια μας από τη σχολή μας Model One Modelling school & Agency. Ήταν όλα πολύ άρτια οργανωμένα όλοι επαγγελματίες. Ήμασταν εκεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, δώσαμε πολλές συνεντεύξεις και ήμασταν με τα κορίτσια. Ήμασταν οι μόνες agents που συνοδεύσαμε τα μοντέλα μας».Η Γιώτα αισθάνεται επίσης περήφανη που η 26χρονη Ζωή, ένα από τα δύο μοντέλα πέρασε την οντισιόν και μπήκε στο σπίτι, ενώ δεν μπορούσε και να μην αναφερθεί και στη συνάντηση που είχε με τη Βίκυ Καγιά. «Έχουμε δουλέψει με τη Βίκυ Καγιά και ήταν εξαιρετική συνεργάτιδα. Όταν κάναμε πασαρέλα στην Κύπρο σε όλα σχεδόν τα σόου μαζί ήμασταν».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση