ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιώργος Παπαδόπουλος: Μιλά για την κρίση στο γάμο του

''Εγώ καβάλησα το καλάμι όταν ...''

Δέσποινα Άσπρου

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και τη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου παραχώρησε ο γνωστός Κύπριος τραγουδιστής Γιώργος Παπαδόπουλος και ανάμεσα σε άλλα, έκανε μερικές αποκαλύψεις για την επαγγελματική και προσωπική του ζωή.

«Το πιο περίεργο μέρος στο οποίο έχω γράψει τραγούδι ήταν στην τουαλέτα. Και μάλιστα έγινε μεγάλη επιτυχία. Έχω βάλει πλέον τραγουδιστές στην black list, επιλέγω εγώ σε ποιον θα γράψω. Δεν γράφω σε όποιον μου ζητάει, γιατί οι περισσότεροι θεωρούν ότι είναι αυτοί και κανένας άλλος.

Εγώ καβάλησα το καλάμι στα 18, όταν μου έγραψε τραγούδι ο Χρήστος Δάντης και νόμιζα ότι όλη μου η ζωή έτσι θα πήγαινε. Είχα κλείσει μία ραδιοφωνική συνέντευξη τότε στην Κύπρο και δεν πήγα ποτέ, γιατί κοιμήθηκα και είπα "σιγά, μωρέ, θα το κάνω άλλη φορά". Έχω βρει και κλειστές πόρτες, διότι νομίζουν πολλοί ότι είμαι σνομπ, ενώ δεν είμαι καθόλου έτσι. Τα πηγαίνω χάλια με τις δημόσιες σχέσεις», είπε ο Γιώργος Παπαδόπουλος και συνέχισε:

«Θα ήμουν φέτος σε ένα μαγαζί με έναν πολύ μεγάλο τραγουδιστή, ο οποίος μας πούλησε τελευταία στιγμή. Όταν υπάρχει σεβασμός, όλα είναι πιο απλά και όλα γίνονται. Όταν υπάρχει έπαρση, όλα γίνονται λάθος. Μπορεί ο τύπος να μην ήξερε καν ότι θα είμαι κι εγώ στο σχήμα. Απλά είχε κλείσει το σχήμα, είχαμε μπει στο μαγαζί, είχε ξεκινήσει η ανακαίνιση… τέλος πάντων, όλα για κάποιον λόγο γίνονται».

Μιλώντας για τη σχέση του με την Γαλάτεια Βασιλειάδη ανέφερε: «Είμαστε μαζί 7 χρόνια. Νιώθω οτι είμαι έναν αιώνα μαζί της. [...] Περάσαμε μία κριση όπως όλα τα ζευγάρια μέσα στη ζωή είναι, όπως τσακώνομαι με τη μητέρα μου και πόσο μάλλον με έναν άνθρωπο που είμαι όλη μέρα μαζί του και μεγαλώνουμε δύο παιδιά, που είναι δύσκολη δουλειά. Δόξα το Θεό όμως, όταν υπάρχει αγάπη όλα λύνονται».

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση