ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το «πρόβλημα» που αντιμετωπίζει λόγω Κύπρου

«Είναι δύσκολο να πηγαινοέρχομαι...»

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Στην κάμερα του ''Fay’s Time'' έκανε δηλώσεις ο Γιώργος Αγγελόπουλος, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση.

Ο πρώην νικητής του Survivor και πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς ''Γη της Ελιάς'' μίλησε για την εγκυμοσύνη της συζύγου του και αναφέρθηκε στο «πρόβλημα» που αντιμετωπίζει λόγω του νησιού μας, αφού αναγκάζεται να μοιράζει τις ημέρες του μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της σειράς.

Όταν ρωτήθηκε πόσο δύσκολο είναι να πηγαινοέρχεται, τόσο την περίοδο που ήταν άρρωστη η μητέρα του, αλλά και τώρα που η σύζυγός του είναι έγκυος, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εντάξει, δεν χρειάζεται να πω κάτι πάνω σε αυτό. Καταλαβαίνετε ότι να ‘σαι 2-3 μέρες εκεί και μετά εδώ, να λείπεις από την όμορφη διαδικασία της εγκυμοσύνης, να το συνδυάζεις πιο πριν με τις απαιτήσεις ενός νοσοκομείου, ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι, δεν είναι εύκολο. Η ζωή έχει και τα καλά και τα άσχημα δυστυχώς ή ευτυχώς. Καλό είναι οι άνθρωποι να γερνάνε και να φεύγουν και ειδικά όταν είναι γονείς να ζουν και κάποια πράγματα. Από εκεί και πέρα δεν αποφασίζουμε εμείς. Κρατάμε για να συνεχίσουμε αυτά που έχουμε προλάβει από τη μάνα και να συνεχίσουμε με τα όποια ευχάριστα έχουμε».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος ''έχασε'' τη μητέρα του λίγες ώρες μετά το γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση, ενώ σε λίγο καιρό θα καλωσορίσουν τα δίδυμά τους.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση