ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Giveaway από το Beautiful People - Τα βήματα για να κερδίσετε!

Σε συνεργασία με την εταιρεία Filomedica Trading Ltd

Η εταιρεία Filomedica Trading Ltd, σε συνεργασία με το περιοδικό Beautiful People, δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερούς να κερδίσουν το προϊόν THERMA SLIM και να απολαύσουν τα ευεργετικά αποτελέσματα του.

Για να λάβεις μέρος στο GIVEAWAY θα πρέπει να κάνεις: Like στη σελίδα του Beautiful People στο Facebook, like στη φωτογραφία του διαγωνισμού και tag δύο φίλους σας στα σχόλια, όσες φορές θέλετε, και μπαίνετε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ανακοινωθούν τη Δεύτερα, 14 Δεκεμβρίου στη σελίδα του Beautiful People στο Facebook.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό εδώ.

Το εξαιρετικό αυτό προϊόν μεταφέρει στην ουσία την ιαματική θεραπεία αδυνατίσματος μέσα στο ίδιο το σπίτι μας! Το THERMA SLIM αποτελείται από δύο διαφορετικές κρέμες επάλειψης.

  • Η πρώτη κρέμα, ανάμεσα σε άλλα, περιλαμβάνει υπέρθερμο άργιλο για αδυνάτισμα και λεμφική παροχέτευση. Η κρέμα αυτή τοποθετείται την 1η και την 15η μέρα της θεραπείας.
  • Η δεύτερη κρέμα, που είναι υπέρθερμη αντικυτταριδική και συσφιγκτική, τοποθετείται πρωί και βράδυ σε καθημερινή βάση.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Ή ΤΟΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΣΑΣ
*Η Filomedica Trading Ltd είναι μία εισαγωγική εταιρεία, η οποία επικεντρώνεται στα συμπληρώματα διατροφής. Μέλημα των ανθρώπων της εταιρείας αποτελεί η σωστή ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας του τόπου μας και η ανάδειξη της ποιοτικής υπεροχής των οίκων που αντιπροσωπεύει στο νησί μας η Filomedica. Η εταιρεία διακρίνεται για το γεγονός ότι προσφέρει στους ασθενείς εναλλακτικές θεραπείες, οι οποίες συνταυτίζονται με τις αρχές της σύγχρονης ιατρικής, ενώ την ίδια στιγμή επενδύει σε καινοτόμα και προοδευτικά προϊόντα. Βασική αρχή της εταιρείας αποτελεί πάντοτε η παροχή ποιοτικών σκευασμάτων στη σωστή τιμή.
FILOMEDICA TRADING – 24 532670 – info@filomedica.com.cy – www.filomedica.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση