ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γ. Θεοφάνους για Χατζηγιάννη: «Αφήστε τον άνθρωπο!»

Τί είπε για το περιστατικό με τον Νικόλα Παπαδόπουλο

Συνέντευξη στην εκπομπή ''Πρωινό μας'' παραχώρησε ο Γιώργος Θεοφάνους, με αφορμή τη συνέντευξη τύπου που έκανε το βράδυ της Τετάρτης (26/04), για την έναρξη των νέων του εμφανίσεων στην παράσταση ''Πολλά τραγούδια ακόμα''.

Ο γνωστός Κύπριος μουσικοσυνθέτης μίλησε για πολλά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σχόλια που δέχεται ο Μιχάλης Χατζηγιάννης από τότε που ανέλαβε καθήκοντα ως νέος Υφυπουργός Πολιτισμού.

Όπως αρχικά ανέφερε: «Του ευχήθηκα από το πρώτο λεπτό! Είχαμε μιλήσει και μερικές ημέρες πριν.. Τον θεωρώ πολύ ικανό τον Μιχάλη. Εσείς τον αντιμετωπίσατε με πιο όμορφο τρόπο απ' ό,τι έκανε η Κύπρος... Αφήστε τον άνθρωπο να δείξει τι μπορεί να κάνει».

Τέλος, ο Γιώργος Θεοφάνους σχολίασε και στα αρνητικά σχόλια σχετικά με το περιστατικό, που ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τραγούδησε στα γενέθλια του Νικόλα Παπαδόπουλου πριν λίγες ημέρες λέγοντας: «Επειδή έπαιξε στον υπουργό ένα τραγούδι του στο πιάνο; Ε και τι; Τραγουδιστής είναι».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 3.35'':

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση