ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φουρλάς: «Ευλογία να συνομιλώ με δύο ανθρώπους, πρότυπα ζωής»

Δέσποινα Άσπρου

Ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος και η Ραφαέλα Μιλτιάδους συμμετείχε μαζί με τους προσκεκλημένους του από την Ελλάδα εκπροσώπους της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) στο 5ο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο των Ατόμων με Αναπηρία (EPPD) με τίτλο “Building an inclusive future for persons with disabilities in the EU”  το οποίο έλαβε χώρα χθες, 23/5, στις Βρυξέλλες. Εκεί βρέθηκε και ο ευρωβουλευτής Λουκάς Φουρλάς.

Με το τέλος του συνέδριου, ο Λουκάς Φουρλάς θέλησε να εκφράσει δημόσια τα συναισθήματά του. Δημοσιεύοντας μερικά στιγμιότυπα, έγραψε: "Πραγματική ευλογιά να έχω τη τιμή να συνομιλώ στο Ευρωκοινοβούλιο, στο πλαίσιο του Πέμπτου Κοινοβουλίου Αναπηρίας, με δυο ανθρώπους, φίλους και πρότυπα ζωης. Την @rafaela_miltiadous και τον @kympouropoulos . Η δύναμη της ψυχής τους μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Ευχαριστω τη φίλη μου @roberta.metsola @ep_president για την ευγένεια, την στήριξη της αλλά και την προθυμία της".

 

Να σημειώσουμε ότι στόχος της διοργάνωσης είναι να φέρει στο προσκήνιο τις εξελίξεις που αφορούν στην αναπηρία, τους προβληματισμούς που ανακύπτουν και μέσα από τις συζητήσεις να γίνει κατανοητή η κλίμακα των προβλημάτων και οι τομείς που πρέπει να βελτιωθούν.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση