ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Φωτογραφίες και βίντεο από το bachelorette party της Σόλιας Κυπριανού

Η απρόσμενη στυλιστική επιλογή της μέλλουσας νύφης

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζονται να ανέβουν σύντομα η Σόλια Κυπριανού και ο αγαπημένος της, Αλέξανδρος Πολεμίτης και με αφορμή το γεγονός, η όμορφη επιχειρηματίας μαζί με την παρέα της και μέλη της οικογένειάς της, κανόνισαν έξοδο στο πλαίσιο του bachelorette party της.

Το bachelorette party πραγματοποιήθηκε σε ταβέρνα, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτεται το location, ενώ παρούσα ήταν φυσικά και η μαμά της Σόλιας, Νόνη Κυπριανού, με την οποία έχουν άψογες σχέσεις.

Για την περίσταση, η μέλλουσα νυφούλα, αντί για λευκό φόρεμα που επιλέγουν οι περισσότερες γυναίκες για αυτή την περίσταση, επέλεξε ένα εντυπωσιακό μίνι φούξια φόρεμα, το οποίο πέραν από το ότι της ταίριαζε απίστευτα, ήταν matchy-matchy με την τούρτα της - η οποία ήταν σε σχήμα καρδιάς.

Κατά την δια΄ρκεια του πάρτι, η παρέα της δεν δίστασε να της τραγουδήσει την "Μηλιά" έχοντας στα χέρια τους λευκά μαντήλια, με την Σόλια να το απολαμβάνει.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Να θυμίσουμε πως στις 25 Ιανουαρίου, η Σόλια Κυπριανού μαζί με τις φίλες και την κουμπάρα της,  Άντρεα Χατζηβασιλείου, πήγαν στο Λονδίνο για να γιορτάσουν το bachelorette party της, ενώ αυτό το πάρτι φαίνεται να πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, προκειμένου να γιορτάσουν μαζί με τη μέλλουσα νύφη μέλη της οικογένειάς της και πρόσωπα που δεν ταξίδεψαν μαζί της στην Βρετανία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση