ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φωτεινή Παπαδοπούλου: «Η απομόνωση ήταν μία δύσκολη περίοδος»

Αποκάλυψε πώς πέρασε την περίοδο της καραντίνας

Στην εκπομπή «Όμορφη Μέρα Κάθε Μέρα» του ΡΙΚ και στην παρουσιάστρια, Ελπίδα Ιακωβίδου, μίλησε η πρώην πρώτη κυρία της Κύπρου, Φωτεινή Παπαδοπούλου, σε μία σπάνια τηλεοπτική της στιγμή.

Η κα Παπαδοπούλου, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πώς πέρασε την περίοδο της καραντίνας, χαρακτηρίζοντας την δύσκολη περίοδο, μιας και δεν μπορούσε να δει ούτε τα εγγόνια της ούτε τα παιδιά της.

«Ήταν μία δύσκολη περίοδος και την πέρασα στο σπίτι, μακριά από τα εγγόνια και τα παιδιά, με κάποιες επισκέψεις στον Ερυθρό Σταυρό. Όπως όλος κόσμος, ανοίξαμε ερμάρια, συρτάρια. Ήταν το μεγαλύτερο ξεκαθάρισμα που έκανα μετά από χρόνια», δήλωσε αρχικά. Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι δεν τα πάει καλά και τόσο καλά με τη μαγειρική, εν αντιθέσει με τη μεγάλη της κόρη που ξεκίνησε ξαφνικά το μαγείρεμα.

«Η απομόνωση ήταν μία δύσκολη περίοδος, αλλά στον Ερυθρό Σταυρό έγινε μία καλή δουλειά, παρά τις δύσκολες συνθήκες», κατέληξε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δράση του Ερυθρού Σταυρού. Σημειώνεται ότι η Φωτεινή Παπαδοπούλου είναι πρόεδρος του κυπριακού Ερυθρού Σταυρού τα τελευταία 16 χρόνια, ενώ η σχέση της με τον ιερό σκοπό αυτό ξεκίνησε από το μακρινό 1973.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση