ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φιλίππα Καρσερά: Φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του Προεδρικού

Τα γιορτινά του «φόρεσε» το Προεδρικό Μέγαρο

Δέσποινα Άσπρου

Τα γιορτινά του "φόρεσε" το Προεδρικο Μέγαρο, με την βοήθεια των παιδιών του Βρεφοπαιδοκομικού Σταθμού Κοινωνικής Μέριμνας Άγίων Ομολογητών.

Το γεγονός έγινε γνωστό μετά από ανάρτηση που έκανε η Πρώτη Κυρία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την ίδια να δημοσιεύει τρυφερά στιγμιότυπα με τα παιδάκια που βοήθησαν στην διακόσμηση.

Την ανάρτησή της συνόδευσε με την λεζάντα: "Την πιο όμορφη παρέα είχαμε σήμερα το πρωί στο Προεδρικό για να στολίσουμε μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Προεδρίας. Ευχαριστούμε πολύ τα παιδάκια του Βρεφοπαιδοκομικού Σταθμού Κοινωνικής Μέριμνας Αγίων Ομολογητών που βάλανε τις κατακόκκινες μπάλες στο δέντρο, τραγουδώντας μοναδικά κυπριακά κάλαντα. Μεγάλο ευχαριστώ στις καλές τους δασκάλες και στη Διεύθυνση του Σχολείου για την γιορτινή ατμόσφαιρα και το χαμόγελο που έφεραν στην Προεδρία, καθώς το ημερολόγιο άρχισε να μετράει αντίστροφα για τις γιορτές. Ας φροντίσουμε να είναι για όλα τα παιδάκια ευλογημένος και χαρούμενος ο γιορτινός μήνας και η κάθε μέρα. Και του χρόνου με υγεία".

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Philippa Karsera (@phkarsera)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση