ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φιλίππα Καρσερά: Έβαλε την μαγειρική ποδιά της και μπήκε στην κουζίνα

Δείτε την φωτογραφία

Δέσποινα Άσπρου

Η Πρώτη Κυρία Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη επισκέφτηκε την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου το Δημοτικό Σχολείο Ελένειον, στο πλαίσιο του τριημέρου δημιουργικής, υγιεινής διατροφής «Από το περιβόλι του Προεδρικού, στα σχολεία μας», στη Λευκωσία και όπως είδαμε σε φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα, δεν δίστασε να βάλει την ποδιά της και παρέα με την Υπουργό Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας Αθηνά Μιχαηλίδου και την Γαλάτεια Παμπορίδη να μαγειρέψουν για καλό σκοπό.

Αναλυτικότερα, η Γαλάτεια Παμπορίδη, εθελόντρια του Σοφία και  food blogger δημιούργησε 3 διαφορετικές νόστιμες, υγιεινές και εύκολες συνταγές για να ετοιμαστούν από τις μαγείρισσες των σχολείων για το γεύμα των παιδιών. Οι συνταγές θα σταλούν και στους γονείς όλων των παιδιών στα ολοήμερα σχολεία, (18 Δημοτικά και 10 Νηπιαγωγεία), έτσι ώστε να τις απολαμβάνουν και στο σπίτι τους.

Στις 6, 7 και 8 Φεβρουαρίου, το τριήμερο δημιουργικής, υγιεινής διατροφής, θα εφαρμοστεί σε όλα τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία όπου λειτουργεί το πρόγραμμα του Σοφία για τα Παιδιά «Μαγειρεύω και Προσφέρω», ενώ σήμερα, 6 Φεβρουαρίου, η Πρώτη Κυρία, η Υπουργός Παιδείας Δρ. Αθηνά Μιχαηλίδου και η Γαλάτεια Παμπορίδη μαγείρεψαν το μεσημεριανό των παιδιών. 

Να σημειώσουμε πως για πρώτη φορά και με πρωτοβουλία της Πρώτης Κυρίας, Φιλίππας Καρσερά Χριστοδουλίδη τα παιδιά 6 σχολείων θα απόλαυσαν τον ολόφρεσκο χυμό πορτοκαλιού από το περιβόλι του Προεδρικού, με στόχο στο μέλλον οι σοδειές από το περιβόλι να καλύψουν τις ανάγκες ακόμη περισσότερων ολοήμερων σχολείων ενταγμένα στο «Μαγειρεύω και Προσφέρω» του Σοφία για τα Παιδιά.

 

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση