ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ευγενία Κασσιανίδου: «Αν είχα την ευκαιρία θα βράβευα το αγόρι μου»

«Επιτυχία είναι να έχεις μια όμορφη γυναίκα στο πλάι σου, μια καλή δουλειά...», παραδέχεται ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Γιαν Λέτζιακς

Δέσποινα Άσπρου

Με την ευτυχία αποτυπωμένη στο πρόσωπό τους, η Ευγενία Κασσιανίδου και ο σύντροφός της και γνωστός ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Γιαν Λέτζιακς φωτογραφίθηκαν στο μαύρο χαλί των Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards που έλαβαν χώρα το βράδυ της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου στο The Royal Hall στη Λευκωσία, ενώ οι δύο τους στην συνέχεια κλήθηκαν για δηλώσεις.

Ερωτηθείς για το ποιον άντρα θα βράβευε η ίδια αν είχε την ευκαιρία, η Ευγενία Κασσιανίδου τόνισε: "Το αγόρι μου", ενώ στην συνέχεια εξέφρασε την αγάπη της για το ποδόσφαιρο.

Ακολούθως, κληθείς να σχολιάσει το τι σημαίνει επιτυχία για εκείνον, ο Γιαν Λέτζιακς σημείωσε: "Επιτυχία είναι.. να έχεις όμορφη γυναίκα στο πλάι σου, μια καλή δουλειά και μια καλή οικογένεια".

Καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς το ζευγάρι φαινόταν ιδιαίτερα ερωτευμένο, ενώ για άλλη μια φορά οι δύο τους απέδειξαν με την κοινή τους εμφάνιση το πόσο πολύ ταιριάζουν!

Δείτε το βίντεο από τις δηλώσεις τους στο μαύρο χαλί του μακροβιότερου θεσμού βραβεύσεων της Κύπρου: 

Τα βραβεία Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards αποτελούν το μεγαλύτερο και μακροβιότερο θεσμό βράβευσης στην Κύπρο, τα οποία σκοπό έχουν να αναδείξουν τους πρωτοπόρους άνδρες, οι οποίοι ανεξάρτητα από τον χώρο από τον οποίο προέρχονται, με το έργο τους, το όραμά τους και το ήθος τους αποτελούν πηγή έμπνευσης.  

Τους νικητές επέλεξαν και φέτος οι αναγνώστες του περιοδικού MAN μέσα από έρευνα της εταιρείας SYMMETRON, αλλά και 200 εξέχουσες προσωπικότητες της Κύπρου. Την επίβλεψη της διαδικασίας ανέλαβε ο ελεγκτικός οίκος Deloitte.

Σημαντικοί χορηγοί και υποστηρικτές των Βραβείων είναι οι: Τράπεζα Κύπρου, Johnnie Walker,   BMW - Xαρ. Πηλακούτας, Cara, University of Nicosia, OΠΑΠ Κύπρου, Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Deloitte, Phil.Andreou MSJacovides.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση