ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ευδιάθετες σε private dinner οι Κάτια και Ελίνα Θεοδότου

Η βραδινή έξοδος μαμάς και κόρης μαζί με γνωστά πρόσωπα της κοσμικής ζωής της Κύπρου

Δέσποινα Άσπρου

Καλεσμένες σε private dinner που οργάνωσε ο Σωτήρης Διάκου και το οποίο έλαβε χώρα σε showroom γνωστού brand επίπλων στην Λευκωσία, ήταν το βράδυ της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου, η Κάτια Θεοδότου και η Ελίνα Θεοδότου, με τις δύο τους να γνωστοποιούν την βραδινή τους έξοδο μέσα από μερικές φωτογραφίες που μοιράστηκαν σε στόρι στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Αναλυτικότερα, μαμά και κόρη συναντήθηκαν με φίλους τους, αρκετοί εξ αυτών γνωστά πρόσωπα της κοσμικής ζωής του νησιού μας, στο showroom του καταστήματος, στο οποίο είχε διαμορφωθεί κατάλληλα ένα σημείο όπου η παρέα απόλαυσε τα νόστιμα πιάτα που έφτιαξε ειδικά για την περίσταση ο σεφ Ευαγόρας Ιωάννου. 

Όπως είδαμε στα στιγμιότυπα που δημοσιεύτηκαν στα κοινωνικά δίκτυα, η παρέα φαίνεται να πέρασε υπέροχα, ενώ για την περίσταση η Κάτια Θεοδότου και η Ελίνα Θεοδότου ήταν ιδιαίτερα στυλάτες και ευδιάθετες. Από πλευράς της, η Κάτια Θεοδότου επέλεξε να φορέσει μια μίντι balloon φούστα μαζί την οποία συνδύασε με στράπλες denim crop top, ενώ η Ελίνα Θεοδότου επένδυσε σε black & white σύνολο.

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση