ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Eurovision: Αυτές είναι «hot» τραγουδίστριες που σκέφτεται το ΡΙΚ

Ποια θα επιλέξει τελικά το κρατικό κανάλι;

Είναι εκρηκτικές, «hot» και κάθε εμφάνισή τους προκαλεί… ζαλάδες. Η Κατερίνα Στικούδη και η Ειρήνη Παπαδοπούλου φαίνεται να είναι οι επιλογές που σκέφτεται το ΡΙΚ για την Eurovision του 2021, με τις τελικές αποφάσεις να οριστικοποιούνται τους επόμενους μήνες.

Την αποκάλυψη έκανε το πρωί της Τετάρτης ο γνωστός δημοσιογράφος και γνωστής του διαγωνισμού, Γιάννης Πουλόπουλος, μέσα από την εκπομπή του Open, «Ευτυχείτε», προσθέτοντας ότι το κρατικό κανάλι θέλει να επιστρέψει στον διαγωνισμό με ένα τραγούδι στο ύφος του «Fuego», με στόχο, φυσικά, τις ψηλές θέσεις και, γιατί όχι, την απόλυτη κορυφή.

Να θυμίσουμε ότι ο Sandro Nicolas θα εκπροσωπούσε την Κύπρο στην Eurovision του 2020, εντούτοις, αποφασίστηκε να μην είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στον Διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη χρονιά στο Ρότερνταμ.

Αυτό δεν ισχύει και για την Ελλάδα καθότι η Στεφανία Λυμπεράκη θα εκπροσωπήσει τη χώρα της με νέο τραγούδι και όχι με αυτό που θα εμφανιζόταν στον φετινό διαγωνισμό που, ως γνωστόν, δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της πανδημίας.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X