ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Eurovision: Αντιγραφή από ξένη επιτυχία το βιντεοκλίπ του τραγούδιου της Κύπρου, «El Diablo»

Η ομοιότητα του βιντεοκλίπ της Έλενας Τσαγκρινού με ξένη επιτυχία

Με όχι και τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η πορεία του τραγουδιού της Κύπρου για την Eurovision, El Diablo, μιας και με την πρώτη παρουσίασή του χθες το απόγευμα, εμφανίστηκαν... μαύρα σύννεφα. Συγκεκριμένα, το βιντεοκλίπ του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει η Έλενα Τσαγκρινού στη φετινή Eurovision είναι αντιγραφή από βίντεο ξένης ερμηνεύτριας και, πιο συγκεκριμένα, από ένα βίντεοκλιπ που κυκλοφόρησε πριν από επτά περίπου μήνες.

Πρόκειται για το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Love Me Land» το οποίο ερμηνεύει η Σουηδή τραγουδίστρια, Zara Larsson. Οι ομοιότητες είναι εκπληκτικές τόσο όσον αφορά την όλη ιδέα όσο και στην εμφάνιση των δύο γυναικών. Η Έλενα Τσαγκρινού φοράει ίδια χρώματα και υφές, ενώ ακόμη και τα μαλλιά είναι ίδια, δηλαδή ξανθά με wet look.

Οι ομοιότητες, φυσικά, αφήνουν εκτεθειμένη την Ελληνίδα τραγουδίστρια και εκπρόσωπο της Κύπρου, αφού ακόμη και η Larsson εντόπισε τις ομοιότητες μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter. Συγκεκριμένα, έκανε retweet τη δημοσίευση του τραγουδιού από τον επίσημο λογαριασμό του διαγωνισμού στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

Δείτε το βιντεοκλίπ της Larsson εδώ:

Απόσπασμα από το βιντεοκλίπ του τραγουδιού, El Diablo:

Το βιντεοκλίπ δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει στο YouTube, εντούτοις, δεκάδες ξένοι εντόπισαν την ομοιότητα και δεν δίστασαν να την κάνουν γνωστή μέσω Twitter:

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση