ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έσπασε το μάτι μου από την κούραση!»

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει

Ο Γεράσιμος Γεννατάς μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική του πορεία, τη σχέση του με τα social media, αλλά και το ατύχημα που είχε με το μάτι του.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αρχικά, αναφέρθηκε αποκάλυψε πως δεν του αρέσει να βλέπει τις δουλειές του.

«Τον εαυτό μου τηλεοπτικά δεν τον βλέπω πολύ. Πρώτα πρώτα, γιατί δεν προλαβαίνω, αλλά επιπλέον, δεν έχω ποτέ συμφιλιωθεί ούτε με τον ήχο της φωνής μου, ούτε με την εικόνα μου. Νομίζω ότι δεν είμαι και από αυτούς που έχουν πάρα πολλές προτάσεις. Δηλαδή τώρα με την ταινία που βγήκε, είμαι 34 χρόνια στη δουλειά και δεν έχω κάνει ούτε μία ταινία. Δεν είναι περίεργο; Δεν ξέρω» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά κουραστικό για εκείνον. «Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ κουρασμένος αυτή την περίοδο. Χθες, έσπασα και το μάτι μου, αλλά νιώθω πολύ μεγάλη περηφάνια φέτος, μετά από 34 χρόνια στο θέατρο» είπε.

Τέλος, αναφέρθηκε στη σχέση του με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Δεν είναι πολύ καλή η σχέση μου με τα social media, γιατί δεν μπορώ να πλασάρω ως σημαντικό κάτι που εγώ δεν θεωρώ σημαντικό. Δηλαδή το να κοινοποιώ ό,τι να 'ναι, ενώ δεν το καταλαβαίνω, δεν το κάνω. Προσπαθώ να επικοινωνήσω με το κοινό μέσα από τη δουλειά μου, αλλά προφανώς μένω πίσω. Εντάξει, ας μείνω πίσω, τι να κάνουμε;» είπε κλείνοντας.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση